Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

LEVER DRÖMMEN

En del av mitt val av business är att jag kan välja och styra min tid – jag kan leva exakt som jag vill, göra affärer samtidigt som jag tränar, leker med min son, shoppar med min dotter eller umgås med vänner – detta är något jag alltid drömt om och strävat efter men inget företag eller affärsidé har någonsin gett mig det jag har idag… Tänkte ge dig ett exempel hur en dag kan se ut – även om varje dag är olik den andra.

Vi startade idag med mys i sängen och en hälsokick till frukost med chiapudding till oss vuxna och en fruktsallad med proteinladdad och laktosfri kvarg – denna kvarg ärvande bara en barnfavorit men även den enda kvarg jag gillar och jag använder den i allt. 

Dessutom en frukost smoothie bombarderad med antioxidanter, vitaminer & mineraler i form av ovannämnd kvarg, blåbär, acai & kokosmjölk.

                           – INTE NOG –

Även om jag som personlig tränare alltid tänker på innehållet i det jag lagar till mig och familjen så räcker det inte alltid med dagens råvaror. Speciellt antioxidanter som är en stor del av vårt cellskydd. 

Vi fyller naturligt på genom frukt och grönt dock finns det faktorer som gör att vi inte lyckas;

1. Vi äter inte nog med frukt & grönt 

– för ca 50 år sedan var rekommendationen 5 portioner/dag. Snittet åt 2,5. Idag är rekommendationen 12-15 portioner/dag. Snittet än idag – 2,5.

2. Varför höjs rekommendationerna?

– 2 anledningar – 1. jorden är dränerad på vitaminer & mineraler vilket gör att frukt och grönt inte får den % dem vanligtvis hade för 50 år sedan. 2. Frukt & grönt skördas innan de mognat vilket ger antioxidantnivån ännu lägre. 


                     – VAD KAN VI GÖRA? –

Alla bör tänka på ett tillskott – ett naturligt sådant och man bör köpa ett som både går att kontrollera din effekt + att du kan få en garanti om det inte fungerar. 

Med detta i tanke har jag tillsatt produkter och dem enda på marknaden som kan ge ovanstående.

Utfallssteg

Efter mys, lite möten på telefon så stack vi ut och tränade. Först löpning med vagnen sedan styrka vid utegymet i tanto.

Utfallssteg
push ups med vikt 🙂
Balansgång
Benböj

Alla foton (utom på fotografen själv är tagna av min 4- åriga son- grymma va?!)

Efter ett bra och roligt träningspass slängde vi oss i vattnet och njöt en stund av solen.

Dopp & sol

Vi avslutade med ett parti minigolf 🙂 


En mysig start på dagen 🙂 business and pleasure i sin högsta benämning. 

Nu väntar lite mys och sedan möten plus ett Cross Training pass jag håller på World Class Vasastan 17:35 – säg till om du vill haka på 🙂
                                -KRAM- 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons