Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

UTDRÄNERAD & FATTIG….


Vad människor anser om dig, ditt liv, din sysselsättning, din kropp, hur du äter, hur du tränar, hur du uppfostrar dina barn, vart du bor & hur du tjänar dina pengar är något alla hela tiden oroar sig över och vältrar sig över. 

Håller du inte med? Handen på hjärta… Hur många klickade på denna länk för ni hoppades på att läsa om någon typ av misär? 

Så frågan är varför? Vad är det som gör att allt som vi kan påpeka åt det negativa hållet lockar? Tänk om vi kunde vända det och njuta åt våra medmänniskors framgångar istället… 

                      – MIN FATTIGDOM-

Den handlar inte om min plånbok – utan den handlar om min fysik 😉 Jag är den första som står bakom att man bör tagga ner från sina krav då och då. För mig handlar det om att jag fann tryggheten – i mig själv tack vare en speciell man. Det ledde till att jag fokuserade på annat ett tag. Äta & dricka gott. Vilket jag än idag gör men i min fysik ligger mycket av min energi vilket gör att jag kommit till en punkt där jag behöver vända. 

                     – MENTAL UTMANING- 

Som jag varit inne på tidigare så har jag många krav som legat över mig och tankar om vad jag behöver göra för att passa in. En stor del av detta är min kropp. Jag har alltid varit “tränade tjejen” något jag anammat – på gott och ont. Det är en mental utmaning för mig att hitta en balans. Gillar att vara tränad men jag gillar inte när det “tar över” mig. 

                    – FYSISK UTMANING –

 Så har jag dessutom – förutom min hjärnspöken om att jag alltid måste vara i bra form, en liten aningens utmaning inom kort och som jag ligger LÅNGT ifrån att vara i form till – TOUGH VIKING. 1,5 mil och ett antal hinder 🙂

Tillsammans med min kärlek och 2 vänner är det tanken att vi tillsammans ska ta oss runt. Vi är alla tre i en utmaning som inkluderar en resa till Kapstaden så vårt lag heter “Running for Cape Town” om du vill ha koll på oss.

Så mot en återupptagning av min fysik och ett grymt lopp den 27:e 


Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons