Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

S.A.V.E.R.S – hur får du din dag att bli grym?

wakeup_Fotor

 

God morgon – hoppas din dag har startat på det bäst tänkbara sättet <3 

Själv vaknade jag idag klockan 06:00 hemma hos min mamma. Barnen sov, mamma hade hunnit iväg till sitt jobb och jag kunde starta dagen exakt som jag för någon vecka sedan bestämde mig för att varje morgon ska starta – med att jag sätter standarden för hur resten av dagen ska bli – miracle morning…

meditaion

Min morgon såg ut så här:

  • 15 minuter meditation nere vid vattnet (Silence)
  • 10 minuter av affirmation (Affirmation)
  •  10 minuter visualisering  (Visualisation)
  • 25 minuters träning (Exercise)
  • 10 minuters läsning – just nu “The compound effect” (Read)
  • 10 minuter av att skriva dagbok (Scribble)

Efter att jag genomfört ovanstående som blivit en del av min rutin på morgonen så tog jag en lång dusch och sedan vart det frukost.

frukosy

 

Jag har befunnit mig i ett läge där jag har försummat mitt behov av hälsa och träning och har därför satt min kurs mot att hitta tillbaka – mycket för att det är det som är min core – vem jag är, inte för att imponera på någon annan utan för att det är vad som håller mig till mig =)

Dagens frukost vart därför en grapefrukt samt en glutenfri linfröknäcke med lite jordnötssmör och avokado.

karro

 

Så ut och möta denna underbara dag – solen skiner över Stockholm och jag tänkte göra det som jag gör bäst – att vara en ” mompreneur “- kombinera mina lek, bus och kärlek med mina barn i kombination med min business som jag så magiskt kan sköta från min telefon <3

 

Hoppas att du får en grym dag 

Kram

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons