Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

TRE OLIKA MEN LIKA

 
På väg nu mot The Academy – vi ska hitta ett nytt datum för “Friska barn i stan” då det verkar som att min tanke att många är hemma slog fel. Eventet har en så stark & viktig underton och förtjänar det bästa – för er och för alla involverade <3 
Alla som köpt biljetter – ni kommer att erbjudas att bibehålla dem till kommande datum – kan ni inte då returneras pengarna.

Dagen har gett mig så mycket än så länge och det är “bara” lunch 🙂

Gick upp 05:45 imorse och drog igång “morgonträning med STTY” via periscope . Kommer att fortsätta detta koncept. 15 minuter 06:00 – 06:15 för att ge dig en kickstart på dagen =D

Efter det vart det träning för mig själv – leg Day! Tufft benpass med inbakad cardio.

  
Sedan lite huvudvärk – alla som känner mig vet hur usel jag är på teknik. Vi har fått en grym musiktjänst och jag såklart fick inte det att fungera! 

Men under mitt försök träffade jag Hamad – en grym business kille och vi snackade skönhet! Älskar grabbar som ser det grymma i att jobba med skönhet! Härlig framtid väntar! Gäller bara att trassla mig ur sjukskrivningen rätt så att min kropp orkar!

3 grymma träningspass i alla fall – 1 snabbt och igångsättande, 1 tufft och fokuserat och sista intensivt och guidande – alla olika men lika i sitt syfte. Hälsa & välmående.

Hoppas att du har en grym dag!

Kram

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons