Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

TAKE A BREAK

Att våga bara stänga av och fokusera på det viktigaste vi har i livet – oavsett om du har barn, husdjur, familj, vänner eller varför inte bara dig själv?

Vi tenderar att hela tiden sträva mot framgång, att synas, att finnas tillgängliga för allt och alla – problemet är att om vi ska ge alla något konstant så blir det inte så kvalitativt – eller hur? 

Jag lägger alltid undan telefonen, datorn ofta för att bara vara med mina barn – när jag har dem runt mig “hänger” jag inte med människans nya bästa vän – mobilen utan jag ger dem 180%

I 2 dagar nu har jag  för min egen del tagit avstånd mest för att jag kände att jag behövde 🙂

Igår (torsdag) var jag en heldag med mini och vi lekte 3,5 timmar i humlegårdsparken – magiskt var det samtidigt som det är så skrämmande att se hur många som inte är med sina barn! Sätter dem i en park och sätter sig och fikar eller umgås med världen genom mobilen! 

Jag och Lio hade mängder av barn som vi fick underhålla och leka med därför att de vart försummade av sina egna föräldrar! Hemskt! Att leka och umgås med barn är det B Ä S T A som finns! De är det ärligaste som finns, de sprider glädje och världen är en stor lekplats! 

   
   
Idag har det varit påskpyssel på hög nivå med mina 2 hjärtan! Större kärlek finns det inte <3

   
    
   
Hoppas du har en underbar påsk – fina du!

Kram

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons