Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

GODMORGON TRÄNING MED STTY

God morgon på dig =)

så för cirkus 1 timme sedan (06:15) så avslutade jag min första periscope session =) Intressant och roligt att få frågor samtidigt som man kör… sedan kanske alla frågor tyvärr inte blev träningsrelaterade men många var det =)

Jag kommer att fortsätta via periscope varje morgon kl 06:00 – tanken är 15 minuter träning i intervaller tillsammans. Starta dagen med ett litet flås.

Hoppas att det var några av er med mig – hade totalt 500 live tittare från hela världen så det jag insåg var att jag kommer att prata på spanska – engelska och svenska. Har klippt ihop ett litet sammandrag haha – jätteskoj var det =)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ri4YJwlpg2s]Nu väntar ett träningspass till på gymmet samt att hålla cross training på World Class Slussen kl 11:30

 

kram på dig

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons