Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

MORGONRUTINER

God morgon

Hur startar du dina dagar? Har du en specifik rutin du lyder strikt eller är du spontan?

Vi alla behöver ju olika saker och just rutiner är något jag ser som för vissa livsviktigt och för andra stressande. Rutiner är något vi alla kanske kan vara i behov av men i olika forum – vad tror du?

För mig, som är en väldigt spontan person som agerar efter hur jag mår så är ruiner oftast för bindande för mig samtidigt som jag har vissa sekvenser i mitt liv jag borde skapa rutiner inom  – till exempel egentid.

Är på väg in i en stressrehab – ja jag tror det – får besked idag kl 9:00. I 1 års tid (till och med mer) har jag varit sjukskriven på grund av att jag gick in i den berömda väggen. Något ja ännu idag har svårt att acceptera. Det enda min läkare och terapeut pratat om är att jag måste ge mig egentid – än idag lyckas jag inte.

För mig är träning egentid – men det räknas inte in i mitt fall *to bad for me* så denna tid framöver blir att lära mig egentid – uppdaterar dig om hur det går. Kanske har du tips?

Något jag brukar lägga in på morgonen är 5 minuter träning – en grym start på morgonen ihop med frukost och mys med barnen =)

Hur det kan se ut ser du här – brukar lägga upp allt på youtube och kommer troligen att skapa morgontid med Periscope om du skulle vara intresserad att göra det ihop.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ikOCaMFhCMo]12834669_10153834088775923_473061782_nFör mig är starten med frukost oerhört viktig – en chiapudding gjord på kokosmjölk ihop med färsk frukt, en skål med grapefukt, färskpressad juice och mitt lifepak – ett världsklass kosttillskott.Så här brukar mina mornar se ut ihop med en massa bus och lek med min 3 åring =) Ingen stress, bara skoj. Ha en grym tisdag min vän <3/ Karro

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons