Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

RUMPA OCH MAGE

Godmorgon, finaste.

Hopps att du har en alldeles underbar start på denna vecka och att helgen var rofylld.

För mig har den varit fylld av mina vänner, min familj, utveckling och lugn. Födelsedagsfirande av en fin tjejkompis, häng med mina barn i egen regi och även med barnens mormor och morfar =) Avslutade veckan igår med en dag bara med lilleman där det busades, gick på leksaksspaning och till sist hängde han med mig när jag skulle prata om rädslor och ursäkter – dagens fokus var känslan av att vakna upp och inse att man gått miste om något värdefullt på grund av sina rädslor.

För att simulera pratade jag bland annat runt min fotboll – liknande som i ett av mina senaste inlägg So you think I’m done Älskar möjligheten jag har att få inspirera andra människor att nå sin yttersta potential.

12968690_10153926363980923_82063555_n

Visst är det härligt att få göra saker man drivs av? För mig innebär det att inspirera andra, att hjälpa människor att må bra, att finna verktygen till hälsa och förändring, genom detta forum, direkt  eller i grupp.

Så för att sprida lite härlig energi så här på morgonkvisten tänkte ge dig ett tips om lite härliga rumpa och mage övningar som du kan göra på gymmet eller hemma.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kpLqsbv_q7A]Nu väntar ett härligt bloggevent med Hälsa & Fitness i samarbete med Abilica & Urban Deli Hoppas att du får en grym måndag!Kram  

Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons