Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

BÄSTA LIVFÖRSÄKRINGEN

 

Äter du något kosttillskott idag? Varför gör du det? Har läkaren rekommenderat dig? Har du läst i media att vi alla är i behov av ett tillskott på grund av att vår jord är dränerad på näring eller har någon runt dig tipsat dig?  Sanningen är den att vår jord är dränerad på näring – självklart kommer det alltid att tvistas fram och tillbaka mellan olika producenter av mat, forskare, läkare med mera – men en sak är säker…

Du kommer aldrig att veta om din livsstil kräver ett tillskott utan att göra en kontroll.

Nu tänker du säkert att;

 “ja men ett stick i fingret hos läkaren så är jag klar!” 

Självklart kan du det men har du ätit, sovit bra och inte stressat innan testet kommer det troligt att visa att du inte har några brister. 

Så hur ska man göra?

Ett bra sätt att se hur kroppen mår på insidan är att kontrollera cellskyddet – cellskyddet är ett antioxidantlager som skyddar våra celler från alla fria radikaler vi utsätts för varje dag. Ju större antioxidantskydd du har ju mer skyddad är du. 

Hur fyller vi på antioxidanter?

Det ultimatar såklart att äta mycket frukt och grönt, att finna i kosten dem näringskällor som bidrar att boosta cellskyddet. Alternativet är ett tillskott – en industri som på grund av fakta om att jorden är dränerad  – vuxit sig gigantisk.

Hur vet du att det du tar fungerar? 

Hela branschen är baserad på en känsla – gemene man tar sig inte och kollar upp om det dem äter ger det som de säger att det ska. Sanningen är att många tillskott inte gör det. 

Elitidrottare kollas upp grundligt genom plasmaprover för att kolla just cellskyddet i och med att de vet att det påverkar deras prestationer. De testerna ligger på runt 1000 lappen och många lägger inte detta som privatperson. Istället köper vi produkter som sägs vara bra. 

Det finns ett sätt 

Runtom i världen – i Sverige finns ett snabbt, enkelt och prisvärt sätt. Att testa ditt cellskydd och art se om din livsstil idag ger dig det skyddet du behöver. Dessutom ges garantier på resultat av kosttillskott.

Detta gillar jag! Detta fångade mitt intresse, som PT, som mamma, vän och dotter. 

Jag kan se hur mina klienter mår, mina barn, mina föräldrar och mina vänner! Jag kan hjälpa med att ni mår bättre! 

Hur gör man?

Scannern vi använder är baserad på en Nobelpristagande teknologi där man mäter cellskyddet på 30 sekunder. Du får ett värde och sedan råd.

Se Dr. Oz demonstera genom att klicka på bilden nedan  
Kostnad

Ordinarie pris är 200:-/ person 

Är man en hel familj 300:-/ familj om 4 

För att boka in en tid – oavsett vart i landet du är!  

Maila mig: karolina@staytruetoyoutraining.com

Erbjudande

Du som läsare av min blogg kommer att få scanningen för:

100:-/ person 

200:-/ familj om 4 

Dessutom! Får ni kosttillskotten till reducerat pris vid behov.

Ser fram emot att få hjälpa dig! Oavsett vem du är. Vet du – tvivlar du? Boka ändå – bästa livförsäkringen du kan ge dig & din familj!

  

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons