Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Att få vardagen att gå ihop

 

Känner du igen dig i att tiden inte räcker till? Hört den förut? Går du hemma och beklagar dig för att du inte hinner göra dem saker du vill göra eller att allt du gör är att gå runt och passa upp på alla andra? Well jag tror att många ligger i den “fällan” och skapar ännu mer negativ energi genom att inte se på livet ur en positiv synvinkel. Nu tänker du säkert – och vem är hon att säga det hon “glassar” väl bara runt…. men jag ska ge dig en inblick i hur du i många avseenden kan ta kontroll på din vardag och få så mycket mer positivitet i livet. 

Sedan ung ålder har jag alltid funderat över just detta dilemma med tid. Jag minns hur jag reagerade på så många situationer där tid användes som en dålig ursäkt för att slippa ta tag i saker. Då var jag ung, idag är jag äldre och jag känner likadant – vilket kanske gör att du tycker att jag är hård men ibland behöver man en sanningens ögonblick för att se livet ur ett annat perspektiv.

 

  -ENSAMSTÅENDE MAMMA VID 23 – 

Jag vart mamma tidigt, gravid vid 21  -mitt i min elitsatsning på fotbollen, mamma vid 22 och vid 23 års ålder var jag ensamstående mamma. Det häftiga med detta är att jag aldrig – inte en enda gång sett det som något negativt. Jag och min dotter har alltid haft det bra, gjort vad vi velat och än idag när hon i år fyller 15 (herreguuuuuud) så är det min bästa vän. Så om jag som 23 år ensam med en 1 åring kunde;

  • jobba heltid i bar
  • driva eget företag
  • spela fotboll på elitnivå (för dig som inte vet omfånget så träningar 5 dagar/ vecka plus match)
  • vara mamma
  • vara vän

Jag kan ge dig nyckeln – den är inte så komplicerad men det handlar om att inte låsa in dig i mönster – krav från samhället – “vad man “ska” göra. Visst jag skaffade mig hjälp för att få allt att fungera men jag gjorde det som krävdes och min dotter kom alltid först.

-13 ÅR SENARE-

Mycket har hänt på dem 13 åren… jag har gått igenom en hel del men det är inte det vi ska bolla nu utan faktum är att jag nu står ensam – igen. Nu med 2 underbara barn. Min värld rasade nyss – jag har och kommer nog alltid att hålla hoppet om att denna situation inte står sig så länge för faktum är att jag precis förlorat mitt livs kärlek, min soulmate…. vilka faktorerna är för detta vet jag inte – tror inte ens att han vet men jag vet att jag genom tårar, frustration och tomheten behöver fortsätta att vara stark och få min vardag att gå ihop. Så hur ser den ut idag?

  • barchef heltid på Elite Hotell Marina
  • driver eget företag som personlig tränare/gruppträningsinstruktör
  • driver en internationell distributionskanal inom skönhet och hälsa
  • mamma till 2 underbara barn som jag sätter först i allt – från min tid, hur jag lägger upp mina dagar.

Allt går – men du behöver optimera allt som sker runt dig. Sista tiden – sedan jag tog barchefs jobbet – så fann jag det svårt att få ihop tiden att laga mat – något som inte höll då min dotter satsar på fotboll och tränar massor.

 

-MATKOMFORT- 

Så jag tittade runt hur jag kunde tänkas lösa detta – då fann jag Matkomfort. En lyxig sammanställning av en meny som förbereds in i sista detalj av en kock, planering av mat så att alla ingredienser används och inget spill, bra kvalitet på matvaror och snyggt planerat. Igår Söndag 29/1 kom den första boxen – Jag valde “Premium”. Detta ska bli roligt för jag tror även att min älskade dotter kommer tycka att detta är roligt att få laga mat som kommer nästan klart men med recept så hon får agera i köket.

Ser fram emot denna vecka som ser ut så här:

Måndag – personlig utveckling, titta på lägenhet, träning, blogg, jobb med mina företag, massage, träning, hämta min son på dagis 15:00, leka, busa, kramas, middag med riktiga powerkvinnor, businesspresentation, månadsavslut med mitt team

Tisdag – personlig utveckling, ledig med min son på dagen, lek, bus, kärlek, lite jobb ihop med honom i mitt bolag vilket han  älskar, lek, bus, träning med min son,månadsavslut med mitt team, sen jobbar jag kväll.

Onsdag –  lämna sonen på dagis, utbildning, jobb med varumärke, planering, månadsavslut med mitt team, hämta sonen, lek, bus, kramas, månadsavslut med mitt team, entreprenörsmöte

Torsdag– personlig utveckling, ledig med min son på dagen, lek, bus, kärlek, lite jobb ihop med honom i mitt bolag vilket han  älskar, lek, bus, träning med min son,månadsavslut med mitt team, sen jobbar jag kväll.

Fredag – lämna på dagis, möten, personlig utveckling, träning, sätta mål med teamet för Februari, hämta på dagis och myyyyyyyys.

It’s going to be magic!

Lådan “Premium” från Matkomfort som levereras hem till dig

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons