Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

#BACILLSKRÄCK

1bacill

Baciller – bakterier, de finns runt oss konstant. Jag är inte den som har extrem bacillskräck men i vissa områden får jag lätt panik när fakta blir verklighet och kommer väldigt nära. I helgen fick jag mig ett uppvaknanden gällande en av dem kroppsdelar jag tror att många av oss bryr oss mycket om – ansiktet. Hur vi tar hand om vårt yttre oavsett hur mycket eller lite attention vi ger det…

 

Gällande just bakterier och hur dem påverkar vårt liv är lite av en sådan faktor vi inte vill komma allt för när – för när dem gör det så är det svårt att inte bli påmind i varje situation fakta blt verklighet. Några exempel som har påverkat mig radikalt är följande:

 

Hur mycket kvalster som finns i våra kuddar om de inte vädras och tvättas regelbundet

632@80 Kvalster

 10% procent av tyngden av en två år gammal kudde kan bestå av döda kvalster och deras avfall? Att efter 10 år kommer din sovmadrass att ha dubblerat sin vikt från död hud och kvalsterbajs, enligt en undersökning från Ohio State University.

 

Spår av urinrester i nötskålar på krogen

chili

I forskningar gjorde man upptäckter på urinrester från fler olika personer i nötskålar man hade på krogen (obs gammal info – idag serveras ej nötter så)

 

Toabomben

toa

Varje gång du spolar sprider nämligen din toalett ut miljontals bajs- och kissbakterier. Bakterierna kan sprida sig långt och i värsta fall på tandborsten om du inte stänger locket.

Härligt underbar fakta – eller hur? I grund och botten handlar det om hygien och vad vi kan skydda oss mot. Som jag inledde var jag i helgen och fick ett uppvaknande gällande ansiktshygienen – många använder rengöringar, ansiktsprodukter, smink med mera som vi applicerar med våra fingrar. Har vi bakterier på händerna eller under naglarna så kommer dem att landa i våra produkter – och produkterna kommer att starta att bli dåliga. Bakterierna frodas.

Moisturizer on the end of woman finger.

En annan fakta som kom upp är ingredienserna som alla bolag som producerar ansiktsprodukter måste ha i och det är konserveringsmedel och antibakteriella medel för att skydda produkten från angrepp – vilket varken hjälper eller är bra för dig som konsument.

Så hur kan man komma så nära som möjligt en ren och säker produkt – utan konserverings – & antibakteriella medel? En produkt som är vakuumförpackad.

Det finns en i hela världen 

Förutom att den är ren från dåliga ingredienser så kan du helt skräddarsy den efter dina egna behov.

Nyfiken? Titta på filmen nedan 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=uUoHLjHb4nU] 

För mig vart den en självklarhet och min egna AgeLocMe kommer i brevlådan inom 1-2 dagar <3 Vill du ha möjlighet att testa denna nyhet – kontakta mig.

kram

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons