Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

GIFTET SOM GER MIG LIV


2008 blev jag diagnostiserad med kronisk svår migrän. Hösten 2007 hade varit hemsk med 5-7 anfall/ vecka och mellan anfallen konstant huvudvärk. Jag hölls tillbaka i mycket då jag vart sängbunden och tillslut tvingades jag till en undersökning (avskyr att gå till läkaren) 


Efter MR röntgen och mängder av tester konstaterades att det var kronisk migrän jag led av och att man 1. Inte vet varför och 2. Att hitta rätt medicinering är svårt. 

Jag sattes på den enda medicinen efter den andra men i och med de tuffa biverkningarna och kvantiteten på anfall så vart alternativet mediciner inget val då jag då hade blivit sjukpensionär vid 28 (not an option) 

2008 hade man precis börjat jobba mer aktivt med botox som en väg till förbättring… 

När jag hörde det var min först tanke “vilken dam har kommit på detta för att med medicinsk orsak slippa rynkor” 

Jag var väldigt skeptisk och kritisk men hade inte mycket till val än att pröva och det förändrade mitt liv! 

Första åren gick jag från 5-7/ vecka till 5-7/ kvartal och sedan har det bara blivit bättre så pass att jag idag kan ha ett pågående migränanfall och dämpa detta med smärtstillande. 

Jag kanske får 5 grova anfall/ år men lyckas att överleva dem och leva 🙂

Inatt var en sådan natt – mitt huvud är så tungt och jag har helst lust att ligga i sängen. Men tog mig upp och körde ett lättare pass och är ute i vardagen.

Det må vara ett gift, men det är ett gift som ger mig liv.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons