Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

BUSENKEL HÄLSOFRUKOST

  
Godmorgon fina du! <3

Hoppas att du har något magiskt planerat idag – om så bara en lunch promenad i den härliga solen till något annat men… 

Ta vara på dagen 

Här hemma väntar en dag men bus och lek samt lite inspirerande träffar! 

Som jag ofta pratar om vikten av kosten – speciellt för våra barn så tänkte jag släppa in er i min vardag… 

Jag har en 3,5 åring och en 13 åring – underbara barn och verkligen mina bästa vänner. Min 3 åring äter i stort sett det jag ställer framför honom även om även han börjar skapa sina smaker, vilket jag älskar! 

13 åringen hon spelar fotboll och satsar hårt – något hon hittat till själv även om hon är uppvuxen vid fotbollsplanen och på spelarbussen. Att få henne att äta det som är rätt är svårt – men inte för att hon inte vill utan för att få rätt smaker och konsistens. Hon vet vad hennes kropp behöver & det exkluderar både gluten och laktos – men att förstå och hitta det som passar är inte lika lätt. 

Så större utmaning för mig 🙂

Idag till frukost hittade vi rätt – så busenkelt att hon kan göra det själv! 

Bananpannkakor – gluten & laktosfria

För ca 4 personer

4 ägg

2 bananer 

1/2 tsk äkta vaniljpulver (valfritt)

Mixa och stek tunna pannkakor i kokosolja – Done! 

Tips – ha tålamod och stek på medelvärme. De kräver lite tid innan man vänder 

   

Må bäst!  

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons