Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

BALANS – KUNG FU PANDA DAGEN

balance+stones

Vart befinner du dig just nu? I stunden – är du närvarande? På riktigt? Vi travar runt i livet, alla i olika riktningar och med olika mål. Stannar vi upp och känner stunden – eller har vi inte tid? 

Själv så är jag inne i en oerhört tung period – jag ska sitta i ett stressprogram där jag och mitt sätt att agera ska sättas på prov – i grupp och individuellt. Jag ska lära min kropp att fungera på nytt – genom mitt tankesätt. 6 månader ska detta pågå. Utöver detta så befinner jag mig i en stressig vardag då jag så gärna vill jobba – fullt ut men kroppen vill inte. På det så överöses jag av beslut och känslostormar som sätter mig ur balans.

2016 började på ett sätt jag älskade – law of attraction – jag applicerade mitt elittänk från idrotten på privata Karro och det fick mig att må SÅ bra. Samtidigt som det får mig att må bra så startar det andra processer – man vaknar upp och ser vilka beteenden som jag gjort mot mig själv, vad jag accepterat som inte är ok och jag har börjat agera – något som kanske inte alltid tas emot så bra.

Att finna en balans i denna pågående situation är ganska tuff – jag finner balansen och ron via framförallt mina barn, sedan mina vänner och tillslut min träning. Hade jag kunnat så hade jag känt ro och energi från framgångar i mitt yrke men svårt just nu…

Balansen ger dig ro – balansen ger dig styrkan att ta en kanonkula med dåliga tankar och energi som kommer emot dig och kasta den tillbaka med kunskap om varför den kom men att den inte är välkommen.

Satt med barnen och tittade på Kung Fu Panda 2 i söndags och en sekvens i denna filmen gestikulerar detta så tydligt och jag kommer se mig själv att göra samma sak med min tankar – inre frid.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QHpuPXKOwUI]Detta är en oerhört härlig scen – eller hur? Tanken är inte att vi ska lägga våra negativa tankar åt sidan – det har jag hårt lärt mig att det inte fungerar – men att ta in dem, snurra runt de ett varv för att identifiera dem innan vi slänger iväg dem och säger – Nej tack, jag är inte värd dig. Det är vägen till inre frid. Jag kommer idag att kung fu panda mig själv genom denna dag – denna dag är för mig tuff, men jag kommer att stå över det. Vad som än trycker eller utmanar dig idag – gör detsamma. Kung Fu Panda dig igenom det negativa och stå som segrare . Kram 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons