Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

LÅTER GENERNA TA ÖVER…

Detta med att åldern endast är en siffra är ett påstående jag alltid stått bakom & kommer att stå bakom. Vill du vara gammal kan du vara det som 20 åring och vill du vara ung kan det genomföras som 60 åring. Det handlar inställning, attityd och glädje till livet… Däremot finns det vissa saker som inte går att ändra gällande ålder… Att vi åldras.

Jag har alltid känt mig väldigt ung, haft starka gener så att jag sett yngre ut än vad jag faktiskt är. Aldrig haft problem med vikt, nästan haft det för lätt att bygga muskler och varit väldigt hälsosam.

Jag tror nog att jag har kvar en hel del av detta men sanningen är att ju äldre vi blir så har kroppen lite svårare för att hålla vissa saker intakt.

Jag ska inte gå in jättemycket på detta ämne utan konstatera att våra kroppar styrs av gener & generna reagerar på hur vi lever – näring.

Jag har länge velat testa ett program inom viktnedgång. Inte bara en diet eller en fasta utan ett program som ger vår kropp en skjuts tillbaka i tiden…

Hur häftigt låter det inte? Jag har inte känt mig i behovet men efter detta året känner jag att jag behöver en skjuts tillbaka i form så nu är det dags!

Idag har jag vägt mig och tagit alla måtten & programmet är igång.

Mellan dessa bilder är det 1 år och 7 månader. Bilden till vänster är den jag ska tillbaka till. Jag har aldrig varit fokuserad vid vikt utan känslan i kroppen men jag antar att jag låg runt 62 kg på bilden till vänster.

Idag väger jag 69kg & jag det som stör mig är förlusten av muskler och att jag lagt på mig “hull”

Enligt programmet mäter jag: överram, bröst, midja, höft, lår och vad – mina resultat från idag ser du ovan.

90 dagar med speciella tillskott utöver mina vanliga rutiner.

Får vi se vart vi kommer och hur resultaten visar sig.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons