Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Hur har din vecka varit? Skönt med Lördag? Själv har jag haft en vecka av mys, kärlek och bus. Min sambo fyllde år, han är nojjig över att jag ska göra överraskningar haha – älskar det faktum att han går på nålar… Hängt massor med sonen, kvalitetstid som jag verkligen prioriterar och nu helgen då vi har en massa skoj som väntar innan min ängel igen ska vara bort a1 vecka….

 

Summan av kardemumman är att veckan varit riktigt bra – fått bra med träning, vila, mys och många möten som banar vägen för vår business. Ska det vara något som varit tufft så är det att jag fått hantera ett kraftigt underliggande migränanfall så jag har fått äta mycket treo vilket inte alls är kul och att jag blir så oerhört känslig för ljud, dåligt tålamod och väldigt lättirriterad… jag vet ju om att jag reagerar så när jag har dessa anfall så jag kan agera så att jag tänker mig för extra mycket men det är tufft.

 

Kronisk svår migrän i snart 10 år är

 

I 10 år snart harjag fått sprutor var tredje månad för att hantera denna åkomma som man ännu ej vet varför den drabbar så många – jag är dock tacksam för sprutorna då dem ger mig ett drägligt liv. Jag får kraftiga anfall ofta men dem uttrycker sig inte lika hemskt som innan sprutorna då jag låg och kramade toalettstolen, levde i mörker och på kraftiga mediciner. Som just nu – jag är yr, känner ett tryck i huvudet och glömmer massor – då är det ok. Jag kan hantera det och jag kan fungera i livet. Sen kanske jag åker på dem vidriga anfallen som tvingar mig att leva i ett mörkt rum med medicinering och toaletten 1-4 gånger per år men det är mycket bättre än 3-5 gånger per vecka.

Nog om det – har du problemen så hör gärna av dig så kanske jag kan tipsa dig om tillvägagångssätt.

 

Denna underbara man fyllde i Torsdags 34 år. Jag är tacksam till att vi funnit varandra, till att jag var hans “mall” och att vi idag inte bara delar livet ihop utan även vår business – att ha samma mål, samma vision om hur livet ska vara och att tillsammans kunna jobba mot det är inget annat än magiskt.

 

Vi firade honom med mys under Torsdagen.. han är ruskigt söt att han tror och oroar sig över att jag ska ställa till med en överraskning som jag gjorde förra året =P men vem vet – inte han i alla fall. Överraskningar ska ju i så fall dyka upp när man minst anar det eller hur =)

Förra året var vi i Södertälje hos bästa “The Beach” och överraskade honom med ett gäng vänner som spelade Volleyball och åt och drack gott för att sedan ta oss in till stan och Mr French för middag och ståhej – det var en magisk dag och jag älskar verkligen att se hur människor reagerar när dem inte vet vad som komma skall – speciellt dem jag håller nära hjärtat.

Underbar dag, underbar kväll med ännu bättre vänner. Tacksam till alla som var med förra året och till framförallt The beach – vi kommer snart igen =)

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons