Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

PÅ OPERATIONSBORDET…

Då var det dags… jag har länge berättat om min frustration, mina smärtor över min fula skada i fotleden som kom från att jag fick den avsparkad inne fotbollsmatch December 2010. En skada som var starten på att jag tillslut skulle få ge upp den passion som jag så länge jag minns identifierat mig med. Idag ligger jag i trygga händer hos Dr Björn Waldebäck i Liljeholmen där vi startar processen i att se hur vi kan få min fot bättre.

Ligger här halvdåsig på förberedande smärtstillande inför sövning och Björn har precis kommit in, lite nyfiken, exhalterade över vad vi kan komma att finna i och med att ingen vet vad som försiggår därinne.

Anledningen till att jag inte tagit tag i detta innan är ju för att jag haft min lilla bebis… svårt att starta en process som kan innebära lång tid utan att gå och definitivt inte bära bebis… men idag är han stor pojke och det är dags!

Dessutom att få privilegiet att tas hand om av en läkare med nyfikenhet & vilja att förbättra något samt en läkare med sådan kredibilitet är oerhört tacksamt.

Så in åker jag nu så ser vi vad utkomsten blir… värsta möjliga är att det inte går att göra något alls och att jag ska leva med smärta & svårighet att träna som jag vill men jag håller modet uppe och fokuserar på att detta kommer att bli grymt!

Kram

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons