Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

ATT VÅGA…

Ja att våga – våga drömma, våga agera, våga riskera, våga gå emot strömmen. Sen 2015 började jag sakta i alla fall karriärsmässigt att skifta inställning. Helt självklart kan jag anse efter att spenderat hösten på sjukhus ovetandes att jag var utbränd. Utbränd över att kämpat att hålla något i liv som inte ens var mitt!

Jag säger inte att det är fel med fasta jobb, fasta löner och säkerheten som följer men med facit i handen – jag hade nog inte gjort om det. Hade jag varit 20 år idag så hade jag hoppat över möjligheten att bygga det jag och min sambo bygger idag.

Risken att misslyckas är minimal i jämförelse

Igår livade vi på Facebook om varför vi valt att gå den vägen vi gjorde. Jag framför allt med en karriär bakom mig som jag hade kunnat göra massor med. Jag hade företag som ville att jag skulle jobba med dem men utbränd och med jobbförbud från läkare hade jag en möjlighet att värdera, tänka om och välja en annan väg.Jag valde att börja jobba inom Network Marketing – branschen är magisk. Självklart och tyvärr finns det massor med bolag som förstör med dåliga avtal, bakgrunder, ersättning och framför allt dåliga produkter som inte håller vad dem lovar. Jag sprang på några innan jag fullt fick till det bolag jag bygger en microfranschise med idag och jag har inte ångrat en sekund!Risk? Såklart att det finns en risk – den risken är att jag inte jobbar och gör det jag ska göra. Ekonomisk risk? Ingen – obefintlig. Möjligheter att lyckas – ofantligt många.

En bransch för alla oavsett status i samhället eller ålder

Möjligheten att skapa något som kan ge en framtid fylld med allt som du valt att ha – för mig är det:

  • Tid med barnen

  • Friheten att välja vad jag vill göra

  • Möjligheten att resa mer

  • Köpa massa kläder/skor/väskor/inredning

  • Hitta vårt drömhus

  • Men framför allt att få hjälpa andra att lyckas!

Det häftigaste är att jag kan hjälpa vem som helst – från;

  • Någon som vill ha bättre produkter

  • Någon som vill ha en liten extra inkomst

  • Till den som vill förändra sin livsstil

Det ännu häftigare är att vem som helst och jag menar verkligen vem som helst kan starta! Krävs inga insatser och inga måste bara du och din vision om hur din framtid ska se ut!

Undrar du något – hör gärna av dig så berättar jag/vi mer =D är det inget för dig så är det inget annat än en mysig fika eller online möte där jag fått berikat mitt liv med din story <3

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons