Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

HÅRD INNEBÄR INTE BRA…

Hej finaste du, vill börja med att säga att jag är tacksam för dina minuter du spenderar på att läsa & se mig och mina ord samt tankar… det betyder massor. Tacksamhet, ödmjukhet, vänlighet är något jag vill kopplas till samtidigt som det inte betyder att jag kan behandlas hur som…

Idag driver jag bolag – jag har valt att helst inte vara anställd då jag fått smaka på vad min dedikation samt hängivenhet kan leda till… däremot så gillar jag att ta pass till och från och har hittat bra ställen att få några extra timmar som kan balansera ekonomin som egen företagare, jag har medvetet valt att befinna mig på arbetsplatser där jag med min positiva inställning kan bidra till företaget utan att kanske behöva sträva efter någon högre position eller lön…

Bara att få vara, bidra och ha roligt är målet med min extra sysselsättning

Det som är skönt med detta är att jag faktiskt kan välja dem som är bra, dem som driver något med hjärtat – jag kan välja att avsluta om jag märker att det inte ger positivitet tillbaka.

En tråkig reflektion jag fick ganska nyligen var en så härlig personlighet som fick en möjlighet att kliva i den hierarkiska stegen inom ett bolag – en person som andades positivitet men som inte var redo… Ledarskapsrollen antogs med buller och bång genom att starkt visa att “mina visor eller inga visor…” detta även om felaktiga observationer eller slutsatser drogs. En vanlig reaktion – tyvärr inom många bolag. Den typen av ledarskap som skapar en personal med en klump i magen varje dag dem kommer till jobbet, ett ledarskap som i slutändan kommer att eliminera en efter en i truppen.

Hård innebär inte bra…

Att leda med hård hand är tyvärr inte det nya svarta utan det oerhört förlegade och tragiska som många har en tro om är vad som tar dem till toppen… tråkigt mig för mig som faktiskt gillade detta stället var att jag fick säga “tack och adjö” inte för att dem inte ville ha mig kvar utan för att jag inte ville vara en del av den tragiska utvecklingen som kan komma att ske.

Jag fortsätter att leva mitt liv, umgås med dem som skapar positivitet, framgång och personlig utveckling runt mig…

Life is to short – eller hur?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons