Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Måndag! Den bästa dagen på veckan dem veckor jag får krama om min son igen efter en lång vecka hos sin pappa – samt den jobbigaste dagen då jag lämnar över efter min underbara vecka. Denna Måndag är det en underbar Måndag. Jag ska snart cykla iväg för att hämta min solstråle. 

 

Att skilja mig var kanske inte något jag trott skulle ske – men livet har sin väg och när man inte längre gör varandra lyckliga utan bara stampar på varandra så fanns det inte mycket kvar att göra. Länge funderade jag på att “offra” min lycka för att slippa just detta – att vara ifrån min son varannan vecka men jag insåg genom min dotter att det inte skulle resultera i något gott. Din lycka eller olycka syns oavsett om du medvetet visar det eller ej. Så här står vi och gör det bästa vi kan av situationen <3 Saknat honom som en galning men nu är han snart här =)

I Lördags startade jag ju resan mot att ta tillbaka min kropp och hälsa dit jag vill vara och jag insåg väldigt snabbt att jag behöver skapa typ en “Skalmanklocka” då jag redan på första dagen inte fick i mig tillräckligt.

Min väg att starta denna resa var att låta 2-3 dagar gå och på kvällen summera mängden kcal jag uppnått och jag låg inte bra till. Jag vet inte varför min kropp klarar av att gå runt en dag med allt vad det innebär plus träning utan att strejka och bli arg när jag inte får i mig tillräckligt. Så jag kommer nu att skapa ett striktare schema och se om det kan ge mig en bättre struktur.

 

Löftet om att genom denna resa ha fokus på att må bra är huvudfokus

 

Kanske blir det lättare nu när min son kommer hem då jag tvingas in i rutiner för att hinna med det jag vill utan att “ta tid” från honom. Eftersom jag driver eget hemifrån samt har lite extra timmar så är min vardag väldigt olik sig från dag till dag vilket gör att jag oftast är väldigt spontan i allt från min träning till kost. Träningsupplägget som jag kommer att rikta mig efter denna vecka ser ut som följande:

 

06:00  – 06:30 Intensivt Styrkepass hemma 

07:00 Väcka min son 

07:00 – 09:00 Mys & frukost 

09:00 Cykla med min son till dagis – 

09:30- 10:30 PW hem 

Detta ger mig 2 pass på förmiddagen som ger mig tid till allt annat under dagen/kvällen

Hämtar sonen 15:00 och då även cykelresa hem 

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons