Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

Livsstilsförändringar


Förändring – hur skapar man förändring? Finns det olika situationer där mer eller mindre kraft krävs? Om du väljer en väg att följa – är den enkel att stanna kvar på och vilka "bovar" ska du hålla ögonen öppna för som kan ge dig en avvikning från den väg du satt upp?

Förändring är något som präglat mina tankar länge men extra påtagligt under senaste året då jag gjort kraftiga ansträngningar att hitta en linje som:

  • Ger mig energi
  • Håller mig skyddad från negativ energi
  • Ger mig styrka att ta tag i väldigt mycket ouppklarade saker från mitt förflutna
  • Skapar en klar väg mot den framtid jag vill ha.

Många frågeställningar kommer dock upp med just dessa förändringsprocesser – liknade när ett bolag ska göra stora förändringar tar man in konsulter för att göra en övergång smidig och så smärtfri som möjligt.

Borde vi som individer som genomgått tuffa perioder ha en konsult som lägger upp en plan mot den förändring du vill göra för att minska skador?

Det jag menar är att för mig rann bägaren över, känslor av förtryck, svek, rädsla, uppgivenhet, förlust med mera gjorde att jag ville ha ett slut – en omfattande och omgående förändring!


Med alla ärren jag hade inom mig, med min enorma frustration över så oerhört mycket händelser jag bunkrat upp inom mig kanske det hade varit lämpligt med en person som kunde se allt jag ville få bort och allt jag ville ha och göra en plan i hur jag skulle ha rullat ut denna extrema förändring?

Missförstå mig rätt

Jag hade fortfarande haft denna extrema rensning av negativ energi i mitt liv då jag hade & har nått maxgränsen av falskhet men jag kanske kunde ha gjort det på ett sätt som enligt en spelplan minimerade den storm som kom med mina beslut.

Jag står för mina beslut men arbetet runt, mentalt & människorna det påverkar kanske kunde ha minimerats.

Kanske ett tips för någon duktigt inom dessa ämnen.

Livsförändringskonsult

Val om förändring är något positivt – det är ditt liv och du ska leva det baserat på dina drömmar men är man (som jag) oerhört skadad från det förflutna kan det vara bra att tänka 1,2,3 & kanske 4 gånger innan du agerar eller kanske ha ett bollplank som ärligt ger dig feedback

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons