Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

TACKSAMHET & VÄRDERINGAR

God morgon – eller kanske förmiddag =P

Vaknade imorse med en så oerhört stor & värmande känsla av tacksamhet. Tacksamhet mot mig själv att jag vågat stå kvar vid dem värderingar som gör mig till den jag är men som också varit grundstenen till att dem människor jag har i mitt liv är så oerhört grymma. Tacksam för mina underbara barn och sambo.

Igår var det den 37:e födelsedagen på min livslinje – en födelsedag jag länge haft lite ont i magen över – inte på grund av siffran utan att det var den första födelsedagen jag skulle fira utan min son som föddes just på min födelsedag för 5 år sedan.

Dock så lyckades så många runt om mig att bädda in mig i kärlek och omtanke att jag kunde njuta av dagen.

Väcktes av sång, tårta och hela galoppen av min underbara sambo och min dotter.

Min sambo som hade kommit hem sent från jobb hade hållit sig vaken för att kunna väcka mig innan jag skulle ringa min son som jag fått en specifik tid att få ringa till. Dock vaknade jag när han kom hem – låt och tittade på en massa bilder och grät. Tillslut fick han säga till mig att sova – haha – annars hade han ju ingen att väcka – något jag insåg efter.

Vi ringde och pratade med min ängel som visade vad han fått för presenter. Vi brukar ha svårt att prata med varandra då han blir så oerhört ledsen av saknaden. Men vi lyckades igår med fokus på det kalas han ska ha idag med sina kompisar från förskolan.

Snutte – snart är det Måndag igen och då kommer du till oss igen <3

Alla tankar i mitt huvud gjorde att jag inte riktigt kunde somna om så jag gick iväg och tränade. En powerwalk och styrka gav mig energi <3 och förutom det så fick jag fina grattis och sång gratulationer via snapchat

Ja du – vänner, värderingar & val vi gör i livet  – sådant som vi behöver stå upp vid.

Ta ansvar för våra val. Jag har med tiden och många svek blivit oerhört kritisk till vilka jag tar in, jag älskar att lära känna nya vänner och jag träffar mycket folk men skillnaden är att jag idag inte tolererar skitsnack, baktalning eller att man vill andra runt sig illa. Vi kommer alltid att ha olika åsikter om olika saker men ha integriteten att alltid kunna stå för allt du säger om någon till samma person.

Är du en genuin person har du genuina runt dig och ett tips till dig från mig – gör personer runt dig saker du ifrågasätter. Våga konfrontera – därför att du blir dina val & har du folk runt dig du pratar illa om – att du inte respekterar deras val eller att dem beter sig illa men forfarande hänger med dem – då blir det du som blir icke trovärdig.

Med det sagt – vi alla kommer till insikt om olika saker ju äldre vi blir – vissa snabbare vissa tar det längre tid för men en sak är klar – ju äldre vi blir ju bättre blir vi =D

Kvällen igår skulle ha avslutats i sena natten men jag däckade – däckade med sådana underbara intryck från underbara vänner. Jag är tacksam för att ni finns i mitt liv, för att ni är dem underbara och starka personligheter som ni är <3

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons