Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

SKILSMÄSSA, BARN OCH DIN ROLL

Hej på dig

Hoppas att du har haft en underbar Söndag. Själv har jag njutit till max med mina barn och sambo. Söndagar för mig handlar antingen om den extrema lyckan att jag på Måndagen ska få hämta mitt solsken som jag tvingas vara ifrån varannan vecka eller total sorg för att lämna bort honom.

Missta mig inte jag vill att han ska ha en relation med sin pappa som är en fin pappa men mina barn är mitt allt och det gör fortfarande så oerhört ont. Att dessutom tvingas sitta inne med alla känslor och dra på ett pokerface för att inte lägga skuldkänslor i min ängel är ännu tuffare  – men jag gör det för att han förtjänar det bästa livet kan ge honom. Du som läser detta och kanske sitter i samma sits vet att det är tufft. Det är dessutom så många som sitter i tuffa situationer där vi vuxna använder barnen i en maktkamp för att trycka dit den andre.

Varför? Varför agerar ni så? Barnen ska vara dem som sätts i första rummet även om det kan göra lite ont i själen att ett barn väljer att vara hos den ena eller den andra – det handlar inte om att barnet inte älskar dig utan att den just då har extra behov av just den föräldern. Om ni bråkar och lägger veto över era barn så förminskar ni dem.

Det är i alla fall mina tankar – jag gör allt i min värld för att tillmötesgå mitt ex – för att vi ska hitta en sund & trygg värld för vår son och jag hoppas att vi alltid kommer att kunna ha detta.

Denna veckan har varit M A G I S K  och jag sitter här med tårar av glädje över att jag kan spendera så mycket tid med honom när jag har honom och inte tvingas ha honom långa dagar på dagis och en sådan vecka som denna då dagis var stängt Måndag  & Torsdag – kunna vara hemma dessa dagar och Fredag. Sen som jag tittar på alla bilder så skär det i mitt hjärta att veta att jag o0m några timmar kommer att lämna honom på dagis, inte se honom på en vecka och dessutom för första gången sedan han föddes inte få fira hans födelsedag tillsammans med honom. Det suger för att vara ärlig.

I morse vaknade vi upp och denna pärla var med mig och tränade på morgonen – eller han hejade på =P Som jag nämnt innan så har träningen kommit väldigt i skymundan och nu är det dags att ta tag i sig själv igen.

Vart ett kort intensivt pass med styrke- och konditionsintervaller med fokus på ben och rumpa.

  • 45 sekunder Mountain Climb/45 sekunder Sumo squats med kettlebell *2
  • 45 sekunder Utfallssteg med kettlebell/45 sekunder burpee *2
  • 45 sekunder enbens rumplyft/ 45 sekunder 90 graders “rumppromenad” (Bilden) *2
  • 30 sek cykel situps/30 sek maglyft/ 30 sek raka situs *2

 

Sen bar det ut i solen för häng i parken med vänner

Mys, avkoppling och lunch i parken med lite vattenkrig, frågesport och plask.

Sen hem och laga mat – lite ostadigt väder gjorde att grillningen hoppade in i ugnen istället =P

Manikyr & jobb i ett i 15 minuter innan vi gick ut och tog en mysig glasspromenad <3

Pluttis <3

<3

Åter igen – så tacksam över mitt liv, mina barn & min kärlek – livet kanske inte är exakt där jag önskar att det var men jag kan inget annat göra än att föra in så mycket glädje och positivitet i det som jag bara kan.

Vi kan bara ansvara för oss i detta liv – hur vi agerar – reagerar på livet och allt som händer.

Min son kommer alltid att vara min son och han älskar mig gränslöst även om han saknar mig massor när han inte är här. Jag kan bara ge honom mängder av kärlek och att han känner att mamma älskar honom och att han inte är anledningen till att vi är ifrån varandra. Jag kan bara ge honom trygghet och stabilitet för att han ska känna styrka och trygghet i sig själv. Jag kan bara visa honom lycka och att livet är grymt för att han ska se att mamma gjorde rätt.

Ta hand om er och vad du än går igenom – har du barn – dina problem ska inte läggas på deras axlar – N Å G O N S I N

xoxo

Annons

2 kommentarer

  1. Exakt så är det Karolina ?
    Så bra skrivet. Du är en grym mamma och entreprenör. Heja dig! Du kommer att nå långt och leva det livet du önskar leva. Kram! ??

Lämna en kommentar

Annons
Annons