Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

LIFESTYLE

Hej min vän 

Ledsen för mitt bortfall – jag tappade bort mig lite i vart jag skulle vara, vad jag skulle skriva om och just det jag alltid pratar om att vi ska göra det som gör oss till oss och inte vad alla förväntar sig av oss. Vilket uppvaknande blir det när man inser att man själv gick vilse på den banan – igen.

Istället för att fråga och vädra mina tankar gick jag runt och undrade om jag skulle sluta blogga då jag inte ville att allt bara skulle handla om träning. Sen fick jag mothugg från ett gäng som saknade mig och till sist så fick jag valet om jag skulle fortsätta och först då frågade jag om det var ok att köra lifestyle?

Såklart – var svaret 

Så här här jag igen – träningen är och kommer alltid att vara en del av mig men jag har så många grymma kollegor i branschen som gör ett magiskt arbete i att motivera inom träning så jag vill mer med mig själv, min story och hur jag vänt så mycket negativt till positivt inspirera dig att våga vara dig själv. Våga göra allt du vill oavsett vad alla säger.

L I F E S T Y L E 

Valet om hur du ska leva ditt liv – ingen annans val eller inte heller samhället.

Jag drar en snabb backtrack på vad som hänt under dem månader jag varit borta.

Jag kämpar på med att ha min son varannan vecka vilket är galet svårt och tufft. Jag lämnade mitt äktenskap av den enkla anledningen att jag inte var lycklig – vi gjorde inte varandra lyckliga och även om jag bestämt att leva olyckligt kanske skulle vara värt det för att slippa vara ifrån min son varannan vecka så lös det igenom min dotter alla lärdomar jag lärt mig om att barn ser och uppfattar ALLT och jag vill inte – hur ont det än gör – utsätta min son för att växa upp bredvid en olycklig mamma. Så det är en del av den story jag berättar.

Jag har blivit sambo och business ägare med min soulmate – han som fick mig att se livet och mig själv som jag skulle ha gjort för länge sen. Han som står bakom mig och hejar på när jag antar nya utmaningar, han som peppar mig när mitt förflutna kommer och trycker ner mig, han som ser allt jag ibland inte vill se i mig själv. Så vår resa inom business, kärlek och livsbyggande kommer du att få följa.

Jag lär känna underbara människor varje dag – nya individer som berikar mitt liv på så många plan – personer som alla har sin story, sina livsöden som dem tar sig igenom och kommer ut starkare på andra sidan.

Jag fortsätter att utmana mig själv i hur jag låter mig själv påverkas av till exempel avundsjuka, dåliga karaktärer, illvilja med mera – det är det tuffaste för mig där personlig utveckling och motivering, visualisering är A & O för mig att orka stå emot och bibehålla fokus mot den stora bilden.

Jag fortsätter att inspirera och motivera via sociala medier för att nå ut till dig om hur grym du är, att du klarar allt du vill. Började finna motivation själv i blommor och dess betydelse och just nu är 2 blommor som ska in i vårt boende,

Dahlian för sin betydelse:

  • att vara stark i utmanande situationer
  • att via inre styrka lyckas i livet
  • resor och att göra enorma livsförändringar
  • att våga gå utanför strömmen och skapa din egna unika väg
  • fortsätta vara snäll trots påfrestande händelser
  • att hitta en balans mellan äventyr och avkoppling

 

 

Samt den vita Nejlikan för denna betydelse om äktheten hos en målinriktad person som vägrar att back från sina mål. 

Hoppas att du vill fortsätta att vara med på resan.

Önskar dig en underbar Tisdag.

xoxo

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons