Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

 

Kommer du ihåg att jag nämnde den grymma Beauty boxen som jag jobbar med? Well jag tänkte berätta lite mer ingående om den och hur jag tillämpar den och får resultat av den.

För mig är genuinitet oerhört viktigt mitt varumärke skall alltid skyddas och det har jag gjort genom att alltid till 200% stå för allt jag gör.  Jobb jag tagit, samarbeten, vänskap, sponsorskap, mitt ord, som mamma, flickvän med mera  ja du förstår vad jag menar. Jag vill att du ska veta att saker som jag representerar oavsett om det är en övning jag visar dig eller något annat så ska du veta att jag står för vad jag säger =)

Nu jobbar jag sedan ett år tillbaka med denna internationella business som framför allt har utbildat mig – då jag inte hade koll på allt som jag använde innan utan jag förlitade mig på att priserna och marknadsföringen skulle reflektera ärlighet- så kan jag nu utbilda andra i vad vi lägger på vår hud och hur den påverkar oss. Jag får hjälpa kunder som har problem och som får så fina resultat. Så nu tänkte jag att det är dags att nå ut mer – till dig.

 

Vi startar med Mascaran och ögonfrans serumet – två produkter grymma var och en för sig men även tillsammans. Ett serum som är skapat för att återfukta och stärka dina fransar men som även ökar längden med tiden. Jag startade med denna då jag hade tappat många av mina fransar efter att jag testat fransförlängning. Jag använder den idag även på mina ögonbryn för att återfå växten där jag en gång i tiden plockat för mycket 😉

Serumet:

 •  Mjukgör och skyddar känsliga ögonfransar.
 • Ger volym och tjocklek.
 • Definierar och separerar ögonfransarna
 • Gör att mascaran sitter längre.

Mascaran är en produkt som självklart inte bara sätter färg på dina fransar utan den återfuktar, skyddar och svärtar inte =) Du vet när man är ute och sedan går förbi ett fönster eller spegel och du är alldeles svart under ögonen – det händer inte med denna – inte ens i badet =)

Sedan har vi vårt läppglans som utan mineraloljor återfuktar, skyddar, ger en fin finish men som framförallt beroende på din nuvarande collagen produktion ökar den över tid med resultat som kan vara upp till  detta utan injektioner och stickningar. För mig har den skapat en fin kontur runt läpparna och fyller ut 2 små veck jag har på överläppen =)

 

Går vi sedan till hudvården i Beauty boxen så börjar vi med Polishing peel som är en underbar peeling som passar den känsligaste huden. Detta är en mikrodermabrasion som kan efterliknas med dem som ges på skönhetssalonger – har träffat en hel del hudterapeuter som hyllar denna och resultatet den efterlämnar som bättre än dem man finner på salong.

Polishing Peel innehåller en krämig formula med pumpaenzymer och bentonitlera för att polera och mjukgöra huden samt avlägsna döda hudceller och orenheter. Det här är ett bekvämt och prisvärt alternativ till mikrodermabrasion. Polishing Peel ger en len, mjuk hud med frisk lyster

 • Pumpaenzymer (fruktextrakt av Cucurbita Pepo) milda exfolianter som jobbar med att ta fram en ny len hud genom att avlägsna lossade hudceller som normalt klumpar sig samman på hudytan.
 • Bentonitlera naturlig vit lera utvunnen ur vulkanaska; fungerar som en magnet för absorbering av överflödig olja, drar ut orenheter ur porerna när den används som en ansiktsmask.

Denna brukar jag använda 2 gånger/ vecka och efter denna lägger jag på den berömda mineralboostade  Mudmasken som drar ut överflödiga oljor, orenheter, avlägsna döda hudceller, ge näring till huden och lämnar en silkeslen hy efter med minimerade porer. En guldgruva för din hy.

 • Glacial Marine Mud (hämtad från en avlägsnad glaciaärmynnig vid nordvästra stillahavskusten
 • Några av de 50 mineraler i lermasken
  • Koppar- hjälper till att förbättra hudens styrka och minska känslighet
  • Zink – bidrar till att modulera oljeproduktionen samt att mjukgöra huden
  • Magnesium – en nödvändig komponent i hudens egna energicykel
  • Silver – bistår hudens antimikrobiella aktivitet

 

För att sedan avsluta hudvården så ingår det även en fuktighetsspray som är svår att leva utan =)  NaPCa Moisture Mist -ger dig en daggfrisk hy med ett enda sprejtag! Produkten är fullpackad med fuktbindande ingredienser såsom NaPCA (natrium-PCA), hyaluronsyra och urea som ger huden fräschör. Den svalkande uppiggande sprejen passar fint över hela kroppen och i håret.

 • Förbättrar hudens möjlighet att binda fukt
 • Den ökar fuktnivåerna i hud och hår som gör att dessa känns silkesmjuka och lena.
 • Hjälper till att skydda huden från omgivningens uttorkande effekter, såsom de från blåst och föroreningar.
 • Kan användas för att fixera make-up.
 • Natrium-PCA – binder vatten i huden för att bistå med att behålla optimal fuktnivå.
 • Hyaluronsyra – binder fukten i huden och håret.

 

Beauty Boxen är en samling av dem populäraste produkterna och har du varit ute på sociala medier så är det så många som får underbara resultat av den underbara tandkrämen AP24 med sitt sätt att ta fram det naturligt vita i dina tänder utan att skada emaljen samt sitt unika patent på 24h antiplack funktion.

 

Sist men inte minst tar beauty box med insidan också genom att tillföra Teegreen – grönt te kapslar. En kapsel motsvarar 7 koppar grönt te. Grönt te har en starkt visad effekt på att hjälpa kroppen att skydda sig mot fria radikaler. Denna tar  jag varje morgon =)

 

Det finns massor med produkter ute på marknaden och alla har vi våra favoriter – jag upptäckte dessa för ett år sedan och med den kunskapen som jag fått av så många hudterapeuter som idag använder sig enbart av samma samt av mina egna och kunders resultat så använder jag och min familj enbart produkter från detta bolag.

Vill du veta mer? Hör av dig till mig. 

För att avsluta detta inlägg så kommer jag att lotta ut en Beauty Box i mitten av veckan – så kommentera eller skicka mig ett mail med en motivering om varför du ska tilldelas denna magiska box <3

Annons

4 kommentarer

 1. Hej!

  Jag skulle bli väldigt glad om jag vann detta exklusiva kit!

  Efter att blivit mobbad och utfryst under i princip hela min skoltid har jag kämpat med dåligt självförtroende. Detta har gjort att jag pratar tyst, är blyg, att jag inte tar plats, låter andra gå före, har svårt att ta beröm, tar starkt åt mig av andras kommentarer och kroppsspråk.
  Det senaste året har jag börjat jobba med mig själv. Jag har läst böcker om självkänsla och självförtroende och gått hos psykolog.
  Jag har börjat att prioritera mig själv och fundera på vad jag mår bra av. Har börjat att ta hand om mitt inre med (andning, göra roliga saker). Nu vill jag börja ta hand om mitt yttre med, som att träna, äta bättre, bry mig om vad jag har på mig och att sminka mig – bara för att jag mår bra av detta!
  Att ta hand om mitt yttre vill jag göra bara för min egen skull!
  Detta fina kit skulle vara en jättebra grund för mig att börja bry mig mer om mig själv!
  Att ibland göra saker för min egen skull, för att det får mig må bra och vara glad!

  1. Hej Jessica,

   Först så blir jag så ledsen att höra om din bakgrund – starkt av dig att stå emot och nu handlar det om att få dig att må bra.

   Utlottningen sker i mitten av veckan. Mailar dig info.

   <3 styrka till dig

   KRAM

Lämna en kommentar

Annons
Annons