Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

Life is only as good as your Mindset

 

Hej bästa! 

Hoppas att din dag har startat på bästa möjliga sätt – det är ju ändå fredag!

Min dag började med att känna efter hur min rygg mådde – sov knappt en blund på grund av smärtan jag har i ryggen. För 2 veckor sedan gjorde jag det som jag säger åt alla att inte göra – lyfte tungt utan att använda benen. Det var i en arbetssituation, lätt stressad och sen tänkte jag “- du e ju stark kvinna detta är inte ett problem”

Well det vart det – det knakade till och nu sitter jag här 2 veckor senare med en rygg som är trasig. Igår vart det dessutom mycket värre – föda barn är easy breezy! Så första punkten på dagordningen var iväg till min läkare. Muskelavslappnande mm skrevs ut och ja vi får se vad det leder till.

Började dock med att ge mig själv en mysig start på dagen med en microdemabrasion samt en renande och återfuktande lermask som gör min hy magisk.

Jag har testat så många produkter i mina dagar och aldrig har jag upplevt något som ger dessa resultat. Jag använder knappt smink idag. Det enda jag gör är: bryn och mascara och mitt magiska läppglans till vardags.

Haft en mysig fika med en underbar vän som det gick på tok för lång tid sedan jag träffade – vi pratade mycket om livet, valen vi gör och om att livet är för kort för att bara genomlevas. Vi har båda ett långt förflutet av tråkigheter och vi har båda aktivt valt att ta våra liv vidare utan frågor om varför, utan negativitet och utan ånger. Den röda tråden – Lycka.

Nu blir det lite jobb med min firma för att hjälpa mina partners men även att assistera mina kunder med sina beställningar. Just nu är det mycket intresse i vår Beauty Box där du bland annat får tillgång till masken, microdemabrasion peeling samt 5 andra grymma produkter inklusive nästa populära produkt som är denna tandkräm.

Med snabba resultat får du naturligt vitare tänder utan att detta skadar din emalj då inga slipmedel finns i den. Förutom detta så innehåller den en unik teknologi med patent som skyddar dina tänder 24h mot plack.

Att få arbeta med detta upplägg förgyller verkligen min dag då jag har möjlighet att på så många plan hjälpa individer med olika problemområden.

Vill du testa produkterna?

Hör av dig till mig på:

karolina@staytruetoyoutraining.com

Ha en grym Fredag

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons