Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

vad krävs för att nå ett mål?

 

Att sätta mål är det många som gör – särskilt under denna perioden av året innan och efter nyår. Det kan gälla allt från fysiska till personliga mål. Att sätta ett mål kan vara relativt enkelt men att uppfylla det och göra vad som krävs för att nå dem små milstolparna på vägen till målet är betydligt svårare. Som Personlig Tränare men  även som partner till många i mitt team så får man handskas och hitta dem små nycklarna som ger dig kraften att faktiskt ta dig själv ett steg längre.

Det första som i min värld krävs för att nå Dina mål är det först och främst måste vara just Dina – ingen annans, för då har du ingen glöd i dig för att skapa framgång. Det andra är att du ska släppa allt vad som du anser att samhället anser att du ska göra eller hur du ska agera – för att jag lovar att vad du än gör så kommer någon att påpeka – bilder, ageranden, sätt att leva, dina val med mera och har du bestämt dig för att lyckas så måste du släppa intrycken.

Kan till exempel tänka mig hur många som retar sig på bilden ovan – varför jag lägger upp en bild på min mage. Well 1. jag är rätt stolt över den kropp jag besitter efter allt den utstått. Jag hade kunnat släppa allt, lagt mig på soffan och försummat mig men det har jag inte. Min mage har burit 2 underbara barn, den har tagit sig igenom stress, misshandel, ätstörningar med mera… magen är något som är vårt kvitto på hur vi mår. Så där är min =) Min defekt i en gammal piercing men som är en del av min historia.

Så hur når du dina mål? Varför lyckas andra runt dig men inte du?

Börja med att ärligt värdera hur du lever ditt liv idag – det börjar med dig. Om du inte är tillfreds med dig själv och din situation kommer du i alla fall inte att lyckas. Du behöver vara brutalt ärlig – ok?

För ett år sedan bestämde jag mig att starta med en business – en möjlighet – som skulle ge mig allt jag ville ha i livet. Jag satte skyhöga mål – mål som jag garanterat hade klarat med en klackspark OM jag varit i ett bra läge – det var jag inte.

 

-TÅLAMOD-

Jag hade lätt kunnat ge upp – säga att jag inte var så grym som jag intalade mig. Istället valde jag att gå in i mig själv, finna mig själv – vem jag är och vad som är viktigt. Jag visste och jag vet att ge upp inte var ett alternativ. Så vad behövde jag göra? Agera. Mot mig själv främst – för att det kommer alltid att vara jag som är ansvarig mot mig själv, min business, mina barn och mina mål. Idag har jag mina små delmål som ska ta mig till det stora målet. Jag har tydliga och enkla mål att ta mig igenom vardagen med och det är det som kommer att ta mig framåt – dem är framtagna ihop med barnen så tillsammans kommer vi att jobba mot detta.

Nyårsafton 17/18 sa vi fira på denna stranden – på Maldiverna – det är ett långt mål – det är en stund kvar men på vägen dit har vi andra saker som vi ska ta oss igenom =)

Hur ser dina mål ut?

Hur ärlig är du mot dig själv?

Jobbar du aktivt mot att hela tiden bidra med den energi du behöver?

Tar du tag i dig själv när en ursäkt är på väg?

Grunda i dessa funderingar och se om du kan komma upp med något – behöver du guidning och hjälp – hör av dig och jag hjälper dig mer än gärna.

Ha en fin Måndag

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons