Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

#INRE – Negativitet – hur påverkar det dig?

bad-vibes

 

Ledsen – jag har varit borta ett bra tag för att hålla en blogg eller ditt intresse vid mina ord levande men jag hoppas att vi snart kan bygga upp det förtroendet igen. Sanningen är att jag föll offer för negativ energi och det gör mig extremt besviken på mig själv då jag alltid förespråkat att det är något vi inte bör ta in i “vårt space”. Livet händer dock och en del av att bygga oss själva handlar om att ta in det som händer och utvärdera varför vi påverkas…

 

2016 har på så många sätt varit ett magiskt år och jag kommer nog för alltid att vara tacksam för detta år och allt jag vågat förändra och utveckla. Förändring är inte bara en resa mot det positiva  och beroende på ditt bagage kan det variera både i hur lång tid din förändring kommer att ta samt hur lång berg och dalbanan kommer att bli – för att det är bara att spänna fast dig för en resa kommer det att bli oavsett.

 

Frågan är; “Är det värt det” ? 

Jag kan ju endast svara för mig själv och hade jag kommit till den insikt jag är i nu så hade jag nog gjort många annorlunda val. Sedan är jag av den åsikten att jag aldrig kommer att ångra något jag gjort men att däremot dra lärdom av dem.

Något som jag märkt kraftig under detta år som förändrats i mig är tålamodet med idioti, negativ energi och egoism – jag flyr i 200 km/h så fort jag får en känsla av det. Tidigare har jag varit väldigt medlande men då också på bekostnad av mig själv. För mig personligen får det mig att må bra – sen kan nog personer som tidigare varit vana med att jag gulligt ler och tar allt dem får för sig att slänga min väg med ett leende en lättare chock och svårigheter att hantera det. Något som jag lämnar till individer att hantera i deras egna personliga utveckling. 2016 har varit ett öppnande år och 2017 kommer att bli året jag ger alla som någonsin sagt ett negativt ord om mig , satt en kniv i ryggen eller tvivlat på mig – en rejäl tankeställare.

Att handskas med negativitet

Hur gör man då? Ja det första du bör ta till dig är att finna ditt varför – varför vill du inte ha negativ energi – vad står du för och vad står du inte för och det är det enkla sedan ska du stå för det. Det vill säga att kunna ta avstånd från energi du inte gillar. Det innebär inte att du måst klippa med alla runt dig men du måste kunna säga ifrån på ett bra sätt. Något annat är också att värdera när man ska andas bort den negativa energin och när man ska öppna munnen.

Alla är inte där

Det är inte många som kommer att hantera dina tankar och därför för att inte skapa onödiga diskussioner så kan det vara bra att släppa vissa saker och kanske ta upp dem vid ett annat tillfälle <3 För min egen del så är jag i ett läge där jag är extremt känslig och får jobba hårt så fort personer runt mig faller ner i beteenden av negativ energi. Här kommer det svåra för mig då jag genom åren skapat ett flykt beteende där jag låser in mig – typ som en inre yoga där jag försöker att bearbeta min egna energi – speciellt i händelser som sker väldigt spontant som att personer blir arga över småsaker.

Kort och gott 

Njut av livet – försök att jobba med dig själv dagligen – jag lovar att det kommer att hjälpa dig. Vill du ventilera eller få tips och idéer gällande olika situationer så hör mer än gärna av dig – jag är ingen psykolog men jag har gått igenom SÅ extremt mycket saker som jag nu får hantera och börjar hitta nycklarna till och jag hjälper gärna om du vill.

staytruetoyou

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons