Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

KLÄ PÅ DIG! 


Godmorgon bästa du… Hoppas att helgen varit kanon och att du fått en gryn start på veckan. Själv har jag haft en vecka av lite småsjuka (läs förra veckan). Jag brukar inte vara sjuk och vart lite förvånad men sen idag – när det börjar kryp på mig igen så insåg jag vilket misstag jag gjort & som jag tror många med mig gör…


Vi är i mitten av september – vi vet att nu sjunger sommaren på sin sista vers. Butikerna är fyllda med tjocka, varma kläder, medierna pumpar ut solresor och vi tittar desperat ut genom fönstret på morgonen i hopp om klarblå himmel och 25 grader…

Några dagar har vi även haft det… Tröjorna åker av, vi hoppar ner i vattnet, tänker inte på att vi behöver kanske ha  mer kläder med oss på kvällarna.
                      – KLÄ PÅ DIG – 
Saken är – tyvärr – att även om solen skiner på oss, vattnet är fortfarande ok att hoppa i så är vinden, luften på “höstmode”. Detta gör att kroppen får en liten chock & risken för förkylningar med mera ökar.

Sitter själv med lätt känning i halsen, snuvig, ont i huvudet och hängig. Varför? 

Jo för att igår när det var såååå skönt ute så gick jag i shorts och linne. Vi badade och jag hade inget att sätta på mig på kvällskvisten och gick runt och huttrade = förkyld idag.

Då ska ju tilläggas att jag har ett galet bra immunförsvar och boostar mig själv med ett av världens bästa kosttillskott.

Så gör dig själv en tjänst – klä på dig och ta det jobbiga med att packa ner varierade kläder.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons