Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons


För snart en vecka sedan stod vi där , NU TEAM, vid sista uppvärmningen, sista startskottet & 17 km Tough Viking framför oss… 


fr. v . Sarah Tjulander, Oscar Tornell, Karolina Novalli, Filip Hemlin Billström

Taggade till tänderna, beredda på en fight både mentalt och fysiskt. Team work var ledordet som skulle ta oss igenom ihop med glädje.

Erfarenheten av träning i laget var varierad med mig kanske som den som hade den mest gedigna & aktiva tränings bakgrund ihop med min kille Oscar, sedan Filip med en historik inom hockey & toppbloggerskan Sarah Tjulander som skrämde sina föräldrar med notisen om att hon skulle springa detta lopp…


           –  SARAH IMPONERADE MEST! –


Vi bokade “Tough Viking” i början på juni, en varm sommarkväll på strandbryggan, firade framgång med ett glas rosé och taggade efter en teambuilding vi varit på i den gemensamma business vi alla jobbar med.

3 månader hade vi på oss, jag som PT borde ha vetat bättre men jag förberedde mig inte… Ja jag tränade men inte i närheten av den nivå jag borde ha legat på för att ta ett resultat.

Dagen kom allt närmre och vi intalade oss att vi skulle skippa tävlingsinstinkten och satsa på skoj! Vi lade ribban på 3 timmar runt med tanke på att träningsnivån varit sådär – vi tog oss in på 2:43


         – SVAGHETER SOM MOTIVERAR –


Jag har en gång tidigare sprungit ett liknade lopp och där fick jag kvitto på att vissa tekniker saknas – främst att klättra i rep. Styrkan att dra min egen vikt har jag men jag saknar tekniken och även detta loppbitna jag det bevisat!

Denna gång kom jag väldigt nära och var en armslängd från att plinga den förbannade klockan men fallerade. Däremot så fick jag äran och glädjen att se detta lilla kraftpaket till Sarah dra sig hela vägen upp!

Så J-vla grym var hon – inte bara i repen utan genom hela loppet! Här kommer en PT’s hyllning till dig, vännen!

Jag vill att du lägger till att Sarah totalt på ett par år kanske sprungit några rundor på 2 km. Denna tjej sprang alltså 17 km på 2:43 massor av utmanande hinder och HELA vägen med ett brett, inspirerande leende! Så stolt över din prestation, hängivenhet & driv vilket är ett tydligt tecken till varför du är så grym i allt du tar dig an!

Sarah & jag i repen

 

                        – TEAMWORK –

Är något vi alla 4 jobbar med 24/7 – att driva, pusha & motivera våra team att lyckas i sin business. Tillsammans är vi starka och detta var underbart att sätta i agerande genom fysisk aktivitet. Vi tog oss igenom alla hinder ihop, vi inväntade varandra, pushade varandra och sprang i mål ihop. Detta tar nog en topp 3 placering på häftigaste prestationerna & då har jag landslagsmeriter i fotboll.

– TOUGH VIKING –

Arrangemanget, engagemanget, kommunikation samt support runt banan och efter var kanon! Eloge till arrangörerna! Har inget att anmärka på mer än att jag vart lite grinig när jag dirigerades till “tjejernas sida” när vi skulle dra kettlebells upp i luften. På alla andra hinder med vikter fick vi ett val om vi ville ta ett tyngre eller ett lättare val – men inte här. Det är min enda anmärkning.


Tack till Tough Viking för ett grymt race & arrangemang vi ses nästa år!

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons