Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

KROPPENS KRAFTVERK


Sen länge känt vet vi att träning och en sund levnadsstil håller oss unga och friska längre. Kroppens förmåga att bekämpa sjukdoma, depression, ledbesvär med mera ökar genom fysik aktivitet. Men vad är det som ger oss energin och finns det något vi kan görs extra för att nå en bättre levnadsstandard? Allt ligger i våra gener och celler…

Nu vet jag inte hur gammal du är eller vilka du har runtomkring dig men något som jag uppmärksammat i mig själv är att desto äldre jag blir ju tröttare har jag blivit. Motivationen att ta mig ut och träna har minskat, orken att sitta vid en dator, engagemang minskar och behovet av en så kallad “Power nap” blir allt mer påkallad.

 

               – MITOKONDRIELL FUNKTION-

Mitokondrier är små sk organeller (organ inne i cellerna). De finns i varierande mängd i nästan alla celler i hela kroppen. Antal mitokondrier i en cell beror på vilken typ av cell det är. Vissa celler innehåller tusentals eller tiotusentals mitokondrier. Antal mitokondrier ökar i cellen när den behöver mycket energi, t ex vid fysisk träning.
Mitokondrierna kallas för cellernas kraftverk, eftersom det är här näring och syre omvandlas till energi som cellerna kan använda. Det sker i en process som kallas för den mitokondriella andningskedjan. Förutom att skapa energi till cellerna har mitokondrierna som uppgift att kontrollera cellldelning och celldöd. Källa

 

   – TÄNK OM JAG HADE ENERGIN SOM EN 20 ÅRING IGEN – 

Känner du igen det talesättet? Det är väldigt vanligt och i min värld, innan jag fick reda på kommande info, så var det ju självklart men då baserat bara på att äldre människor är gamla = trötta. Lite skoj i det men jag tror att många accepterar det faktum att med ålder kommer trötthet och det är bara att gilla läget.
Anledningen är att våra genetiska sammasättning kontroller många av våra funktioner i kroppen – likaså med den mitokondriella funktionen som styrs av 52 gener. Dessa gener börjar åldrar när vi är 20 år. Talesättet hade en bakgrund.  

           – FORSKNING GER NY ENERGI –

Sedan 6 månader tillbaka fick jag testa på en framforskad produkt som där man identifierat dessa 52 gener som styr den mitokondriella funktionen och genom en patenterad teknik funnit näringsämnen som får våra gener att uttrycks sig yngre. Jag var skeptisk till en början men fick sedan sådana otroliga resultat att jag ville börja jobba med produkten då jag vet så många som mådde som jag…

Jag sov jämt, orkade inte fokusera, tapper motivation och energi.
Denna produkt förändrade mitt liv! 

                    – ERBJUDANDE –

Jag vill ge dig möjligheten att testa denna grymma produkt och i och med att du är en trogen läsare av Hälsa & Fitness så ska du få ett specialerbjudande & för att ta del av detta – skicka mig ett mail.

Maila mig för info: karolina@staytruetoyoutraining.com 

Annons

1 kommentar

  1. Jag har tagit ageLoc R2 under 3 månader och trots mina intensiva dagar med 3 olika jobb, mormor och nästan 66 år känner jag mig mindre trött.

Lämna en kommentar

Annons
Annons