Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

MTR MOT LYXHELG


On the road again med bästa MTR EXPRESS – denna gången för att avnjuta en underbar helg med min dotter i Göteborg…. 

Som jag nämnt tidigare så tog mitt liv en betydande förändring under våren vilket resulterade i förändringar som i det stora hela blev positivt. Dock vart jag utan bostad och jag ihop med barnen fick flytta in hos min mamma. 

Den du – 36 – 2 barnsmamma på soffan hos sin mamma. Wow – om jag velat hade jag kunnat sänka mig själv i bara den meningen. Klassa mig själv som misslyckad och i misär. Däremot så har vi alla vår historia och jag är stolt som lyckats med så mycket som jag hittills har gjort. 

Boendet kommer men i situationer som denna så blir påfrestningarna lite tyngre. Min dotter och jag är bästa vänner – alltid varit och hon är min största supporter i allt jag gör & vice versa. Senaste tiden har hon hängt mycket med vänner och jag fokuserat mycket på att ge trygghet till minstingen när han är med oss och på att bygga upp en stabilitet för oss tre. 

Därav ett break i vardagen och resan till Göteborg med min prinsessa. Det bästa av allt är att jag har min business med mig. 

Allt jag behöver är min telefon! 

Så 2 dagar på lyxhotell och mys – sedan hem och förbereda för ett fotojobb på söndag.

Just nu känns livet riktigt bra, snart får jag dessutom börja jobba igen och äntligen få leva det liv jag är van med – sjukpenningen är inte livet 😉 

Vet du – livet blir inget annat än vad du gör det till och när du väljer att ta det på allvar så händer grymma saker! 

Så mot Gbg och ett par grymma dagar! 

Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar

Annons
Annons