BLOGGMENY
Stay true to you

Är hälsa bara invändig?

13487436_10154097682930923_822358602_n

Imorse skrapade jag mig upp ur min mammas soffa, jag hade igår tydligen fått i mig dålig mat och fick matförgiftning. Si så där kul men vad ska man göra. Hade ju helst legat kvar och slappat i soffan men min son skulle till dagis plus att jag hade tid på skönhetssalongen för att göra nya naglar och vaxa mig… Något som fick mig att fundera – hälsa är det endast insidan?

 

En trött och energilös Karro tog sig upp men min lilla prins – åkte till dagis med en massa packning då han ska till sin pappa i veckan… En faktor som jag lider mycket av just nu – att vara ifrån mina barn är inte lätt men en del i en skilsmässa och att hålla en god min och ge support till den viktigaste komponenten i detta – min son – går före allt. Smärtan i mig när han inser att det inte är jag som kommer att hämta honom på dagis och han gråter att han alltid vill vara med mig är tung, att hålla en god min och förklara hur mycket hans pappa behöver honom och älskar honom är en självklarhet men det gör ont.

Bild 2016-06-20 kl_Fotor

Något jag lever, andas och förespråkar. En enkel väg för oss att ta hand om våra kroppar på bästa sätt för att kunna leva längre och framförallt bättre. Kosten, träningen och levnadsstilen – allt påverkar oss och valen vi väljer kommer att forma vägarna som vår hälsa tar. Vilken nivå av hälsa man väljer spelar ju egentligen ingen roll men huvudsaken är att vi gör något.

Själv kommer jag att starta en fysisk utmaning där jag kommer att behöva pressa mig men tanken är att det ska ske smart så att min kropp inte tar för mycket stryk – bara det är en utmaning för mig… haha… att inte bara säga “gör som jag säger”  utan faktiskt agera därefter. Håller lite på vad det blir en liten stund till… =P

Bara invändig hälsa? 

Idag när jag satt där och gjorde mina naglar så kom jag att tänka på hur många andra saker som påverkar vår hälsa – saker som vi inte alltid tänker på, rutiner som vi tar för givet att företagen som förser oss med dessa rutiner ska hålla vad dem lovar… Men är det så?

All of the good – none of the bad

För mig har mycket uppdagats de senaste 6 månaderna – ja – jag tog in ett märke i mitt bolag som jag finner magiskt. Ett företag som både levererar produkter efter en standard inte många levererar på marknaden idag. Jag har ökat min kunskapsbank men så mycket gällande påverkan produkter har på vårt inre som vårt yttre.

Jag har länge vårdat mig – jag gillar skönhet och jag vill kunna se bra ut och åldras med stil… jag har lagt bra med pengar på många olika märken dyra som billiga. Saken är den att jag insett nu att mitt utseende till största del har mina goda gener att tacka då produkter jag använt inte varit av den kvalitet jag trodde…

Egna bevis

Jag har många egna erfarenheter där jag verkligen testat dessa produkter som jag jobbar med idag. Tanken är att jag kommer att ge dig mina egna videos och resultat så du kan både ha en möjlighet att skapa din egna åsikt om dem produkter du använder idag och aktivt göra ett val om du vill att din utsida ska reflektera din insida samt att se hur de produkter du sätter på utsidan respektive insidan faktiskt påverkar den motsatta sidan (d.v.s det du har på insidan påverkar utsidan och vice versa)

Jag tänkte lämna dig med en video jag hittade som kanske inte har många av dem rengöringar vi har här – men jag kommer att göra ett eget test med produkter vi hittar i våra butiker… Så hur ren  blir din hy med den rengöring du använder?

https://youtu.be/0MKz20OiJKM

Ta hand om dig – dyker det upp frågor så tveka inte att höra av dig <3

 

Annons

Lämna en kommentar