Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

Det är inte över…

Hej vänner…

Ledsen för min frånvaro – jag har egentligen inget att skylla på mer än att det har varit för mycket tanketroll i mitt huvud. Skilsmässa, min son från heltid till 50%, sjukskrivningen som vi jobbat med, stressymptom som kommer och går, ny kärlek och så mycket mer… Det är en blandning av positiva förändringar och administrativt jobbiga saker just nu som satt mig i en liten semi koma när det gäller  mitt skrivande.

Däremot så har jag på sista tiden haft en saknad av din positiva energi och jag vet att jag kunnat med mina erfarenheter, ärlighet påverka och inspirera dig i din vardag var jag känt en del egovibbar från min sida att just nu när mycket händer inte dela med mig…

Tanketrollen har även påverkat min träning – jag har inte orkat – något jag vet att många upplever men som för mig är helt nytt. Något som jag tror skapats från den stressterapi jag deltar i där jag ifrågasatts i hur min träning påverkar mig.

img_0343.jpg

Så … jag är tillbaka och under sommaren kommer följande att följas upp:

  • livstil
  • träning inför Tough Viking
  • skönhet
  • hälsa

Hoppas att du fortsätter att inspirera mig med tips och idéer som du tidigare gjort =)

Ta hand om dig

img_0803.jpg

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons