Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

3cc886171a3bae0bb77ee30297abacd6

Godmorgon bästa du! Hur känns det? Hur mår kroppen, knoppen och själen? Jag hoppas att den mår super och att om något inte känns ok, att du adresserar det och lyfter upp hur du kan agera för att få må bra. Är du i ett vanligt jobb så står helgen och knackar på din dörr – snart får du vila, umgås och ladda batterierna. Sommaren är här och det är bara att njuta. 

 

Min dag började riktigt trött – kunde inte riktigt somna igår då någon skickade mitt ett utmanande spel som jag inte (tävlingsinriktad som jag är) kunde sluta spela eller bli galen på då jag knappt lyckades. Sedan vakande jag 05:00 och kunde inte somna om… så här sitter jag och försöker fokusera på 2000 saker jag behöver få gjort med grus i ögonen – men med ett hjärta och själ som lyser av glädje samt en positiv anda mot vad dagen kommer att ge <3

Sedan vakande solstrålen och förberedelserna för att gå till dagis var igång. Just nu är det en aning mer då vi fått flytta in i mammas lägenhet som ligger längre från där vi i vanliga fall bor men med en skinande stjärna som min son är så är livet underbart.

Letar just nu efter en lägenhet för mig och mina 2 barn i Stockholm så läser du detta och har några bra tips så hör gärna av dig.

Dagen kommer att ge mig härliga möten med intressanta aspekter och jag kommer att få göra något jag brinner för – prata hälsa.

Hoppas att du får en grym dag idag och gör det bästa av den så hörs vi under dagen..

Kram

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons