Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

VÅGA GÅ UTANFÖR BOXEN

Att våga utmana dina rädslor, göra saker du inte känner dig bekväm i eller har vana att göra kan vara oerhört tufft men det kan även vara befriande, upplyftande och något som leder till att du får en insyn i dig själv du tidigare inte hade.
Kan ta mig själv som exempel där jag alltid haft oerhört höga prestationskrav på mig själv och i och med min syn på mig själv har jag tagit för givet att det även är så andra ser på mig… 

Huruvida detta stämmer är inget jag undersökt men jag vet hur mycketjag  tidigare hämmat mig själv pga min tro av vad andra anser om mig – något vi inte bör göra.

I detta ämne kan jag relatera till mycket men just idag tänker jag träning.

Jag har alltid tränat, varit väldigt stark, uthållig och engagerad i min hälsa. Något jag alltid relaterat till. Har jag mina svagheter – självklart – det har vi alla. 

Något jag alltid haft svårt med oavsett hur tränad jag varit är det chins. Tekniken har inte suttit och i och med att jag är PT och borde kunna lära mug själv – har jag inte “vågat” be om hjälp. 

Nu har jag börjat att ta tag i det och det jag vill förmedla till dig är att det aldrig är för sent och det du är sämre på är någon annan bättre på och vice versa – be om hjälp.

Idag tog jag mig upp på en grym maskin “chins Assistant” där du får hjälp upp med att maskinen balanserar din kroppsvikt.


Frustrerande men kul 🙂

Testa! Vad har du för hinder du kan ta dig över? 
Kram

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons