Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

DAGENS JÄRNVILJA


“You will never know your limits until you push yourself to them”

Sanningen i denna mening är så solklar i allt vi tar oss till och jag har genom åren verkligen fått smaka på mina gränser och tänjt på dem för att nå fram och lyckas. 

Idag vill jag dock hylla andra järnviljor och det till er alla som tar tag i er hälsa, som kämpar & som aldrig ger upp! Ni är bäst! 

Speciellt hyllning till min tisdagsklass på WC Slussen – många av er var inte här idag men ni är inkluderade! Detta gäng kämpar verkligen in i det sista och alla efter sina egna premisser och förutsättningar. Jag får ge er motivation och verktyg och ni anpassar det till er väg vilket är exakt det jag brinner för! 


Hoppas att ni alla har en grym tisdag och vill du testa detta pass så hör av er till mig så ordnar jag en testomgång.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons