Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

LUGNA LÖRDAGEN

Att vara borta i Marbella var självklart helt magiskt! Människorna, pulsen, skratten, friheten & inspirationen – men avsaknaden av mina barn vart tydlig. 

Att lära sig att vara själv och inse att jag inte måste vara 24/7 med barnen för att vara den grymma mamma jag faktiskt är – den är inte lätt. Jag tvingar mug ju inte att vara med dem utan jag vill. 

Deras lycka kommer först. Deras lycka kommer från en lycklig mamma. En lycklig mamma kommer från inre frid, egentid och att få lyckas som kvinna.

Idag vart det dock en heldag av familjemys! Den startade med en riktigt stark powerwalk

  
Sedan bar det av till Lidingö för att kolla mitt första och största hjärta spela fotboll! Stoltheten jag känner för denna tjej ligger bortom ord! Som fotbollsspelare är hon komplett! Stark, modig, framåt, leder sitt lag, spelsinne, skott, teknik – ja hon är minst sagt grym! 

Som individ – outstanding! Det vi gått igenom – man kan tro att det ska skapa en kaosartad tjej men nej, en tjej med integritet, moral, omtanke & värderingar som jag blir gråtfärdig av att tänka på! Grym är hon!

Efter vart det burlesk loppis och att se en barndomsvän till min lillasyster presentera sin kostymkollektion. 

   
 Sedan bus och lek <3

Nu lugn & mys…

   
 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons