Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

God morgon på dig!

Brukar du uppskatta det du har i ditt liv? Brukar du försöka att se det positiva du har runt dig? Jag kan garantera att du har något att glädjas över även om livet kan vara bra tufft ibland – I know. Men vet du? Jag vet att det går att skapa magi i livet ändå, det går att vrida på et dåliga sakerna som händer – Trust me – I know. 

 

“Möjlighet att skapa mitt resterande liv att vara – exakt som jag vill”

Sitter just nu på Arlanda och väntar på mitt flyg som ska ta mig till Malaga. Jag kommer att för första gången på 36 år att åka på en resa med varken familj, barn eller arbetsgivare – den du! Stämmer. Jag har aldrig åkt på ens en så kallad kompisresa i mina yngre dagar. Jag hade fotbollen och det blev aldrig av, sedan blev jag mamma till världens bästa Iza vid 22 och har älskat mitt liv sedan dag 1. Har det varit ett ” easy breasy” liv? Åh nej… jag har tagit mig igenom många saker ingen borde behöva ta sig igenom – men jag står här idag.

 

“Skapa det mest magiska liv du kan leva”

 

Tacksam

Till att alla erfarenheter jag mött både gjort mig smartare och starkare – erfarenheter som lett mig till att stå inför en möjlighet att skapa mitt resterande liv att vara – exakt som jag vill. Något vi alla borde sträva efter – något jag gärna hjälper dig med – om du är redo att ta kontroll vill säga – det är inte en dans på rosor men det går. Oavsett om du är ensamstående, känner att du aldrig har tid, småbarnsförälder eller någon annan ursäkt till att inte skapa det mest magiska liv du kan leva.

12939136_10153931122000923_1781562033_n (2)

Även om jag står inför en tuff resa så är den värd allt – för jag vet vad den kommer att göra för mig, min familj och framför allt hur många jag kommer att kunna hjälpa inom hälsa men även med livsförändring. Hur spännande är inte detta? Min resa är mycket för att sätta en bra start på min rehab, att starta med ett lugn, att bekämpa mina avsevärda problem att vara ifrån mina barn, att skapa harmoni och ladda batterier som jag alltid tagit för givet. En resa med vänner, en resa med inspiration från andra som gör en skillnad i världen.

Vill du göra en skillnad i världen? 

Jag vet att det finns så galet med många organisationer som gör så oerhört mycket gott i världen – vi behöver vara fler. Jag skrev nyligen på Facebook och uppmanade mina vänner att avsätta 2 fikor/ månad och ge 1 barn/ månad ett hopp om liv genom en organisation så heter Nourish The Children och tyvärr fick jag inte många. Kanske för att man redan donerar, kanske för att man inte litar eller kanske för att man inte bryr sig.

Jag bryr mig – vill du vara med mig?

Du kommer att se ett stort engagemang från mig i denna organisation på grund av att de verkligen gör en skillnad och ALLA pengar jag donerar går till barnen. Jag är sjukskriven och donerar 5 paket/ månad just nu då jag vill ge 1 barn/ familjemedlem i min familj en möjlighet till överlevnad.

I höst när mina barnklasser drar igång kommer varje barn som anmäler sig att bidra med ett barn som får mat i en månad. 

Vi kan göra en så stor skillnad med så lite.

Som sagt – på väg mot ännu mer kunskap om hur jag kan skapa en förändring – hur jag kan hjälpa barnen i Malawi ännu mer.

Stor kram på dig. Rapporter från värmen kommer.

12920988_10153931122010923_1429586361_n

Annons

2 kommentarer

  1. Jag har blivit ombedd att starta en insamling för Röda Korset som går till att hjälpa de som lider i Syrien. Får jag in 15 000 kr lovar jag att hoppa Bungy Jump (min största skräck). Idag kommer ett filmteam till mig som ska filma min “insamling” och sedan läggs det ut på Röda Korsets kanaler och mina. ooooops! Hoppas alla hjälper till att bidra så att de i Syrien får det bättre, och jag får utmana mina rädslor!
    http://stod.redcross.se/forsyrien/?utm_source=redcross.se&utm_medium=internal&utm_content=takeover-banner&utm_campaign=16200

Lämna en kommentar

Annons
Annons