Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

SO YOU THINK THAT I’M DONE

hälsa

Detta är ett känsloladdat och galet ärligt inlägg. Ett inlägg om val, ett inlägg om hur vi ser på varandra, hur små saker hindrar hos från att nå våra drömmar. Ett inlägg som jag hoppas ska leda till att du med flera vågar drömma – vågar se utanför boxen – vågar tro på dig själv men framför allt…

Döm inte dem som vägar göra något som skiljer sig från mängden 

Uppfattning – hur andra uppfattar dig och mig ja det ligger till stor del hos dem… men vi måste vara ärliga och se att det ligger mycket i oss själva också – det vill säga hur VI ser på OSS själva reflekterar ut…

Om jag tycker att jag inte är värd vatten – men försöker att dölja det – då kommer jag troligt att framstå som arrogant, kaxig och självupptagen.

Om jag tror på mig själv och visar att jag gör det – kommer folk tycka att jag jag är arrogant, kaxig och självupptagen.

skillnaden

Jag står för vem jag är, jag vågar säga att “ja jag är grym på fotboll” som ett exempel… jag äger mina ageranden och mina resultat

Skillnaden i uppfattningen hos andra är att helt plötsligt så har jag gjort något ingen vågar göra – speciellt i Sverige!

En som är min guru i detta sätt att agera är Zlatan – vilken man, människa och inspirationskälla! Denna individ trodde på sig själv och slog sig fram – bäst av allt han äger – både på planen, utanför och alla sina ageranden. Varför ska han inte – han är ju bäst! Någon som utan egna prestigeproblem inte håller med?

Den stora och sorgliga skillnaden mellan mig och Zlatan är förutom att han är man och jag är kvinna – han är känd & jag är vem som helst som vandrar på världens gator är att ingen trodde på honom i början men han slogs för sig själv – jag hade folk som trodde på mig men jag trodde inte på mig…

Jag trodde att om jag passade in, inte stod ut så mycket kanske min självklara framgång inom fotbollen skulle accepteras mer, människor kanske skulle älska mig mer… ? Jag växte upp med individer runt mig som inte riktigt borde ha varit där, jag vart mobbad, jag vart retad, falska rykten spreds med mera med mera – jag minns hur jag grät hemma och inte förstod då jag alltid ville alla väl.

Min pappa sa “Du är för bra, Karro. I idrott, fotboll, trevlig och du är vacker”. Du kommer alltid att ha det emot dig. Något jag då inte förstod – idag gör jag det.

Jag har sett hur personer utnyttjat min vänskap för att nå någonstans själva, relationer där man inte varit intresserade av mig som person utan mitt utseende, anställningar där man skrattar runt mina framgångar och säger att jag aldrig lyckats om jag inte hade mitt utseende, människor som jag fått höra alltid trott att jag är uppvuxen med “en silversked” det vill säga fått allt serverat.

Men jag har kämpat för allt – jag kanske hade talang inom fotboll men jag var den som tränade hårdast, jag var perfektionist och kämpade för alla mina framgångar även om de aldrig blev så officiella på grund av skador som jag idag relaterar mycket till min bristande tro på mig själv – och den har levt med mig… i allt jag gjort.

Jag har aldrig trott att jag förtjänar att vara exceptionell och universum har hörde mina tankar

I morse såg jag för första gången den nyaste reklamen från Vitamin Well med the big Z – detta säger jag direkt till dig, Zlatan – denna reklam kommer att starta min morgon varje dag – TACK! Vilken inspiration – jag önskar att du fanns hos mig när jag var ung och vilken lycka för alla som har dig som förebild. Mina barn kan ha dig som förebild!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gcXCg0u6O7Q]Min resa är långt ifrån den samma som mannen i filmen men jag har många likheter…

  • många som i bakgrunden ville se mig misslyckas – som fortfarande vill det
  • många som utnyttjat min vänskap, mina kunskaper och relationer

Till er därute…

Jag må ha min fotbollskarriär i mitt förflutna

Jag vill tacka er som gjort mig starkare och smartare genom åren och även om det tog en stund så har jag nu 35 år av kunskap, motivation och styrka att starta min resa…

Jag är inte ni

Jag tror på mig själv

Jag är stark 

Jag skäms inte över mig själv

 Jag är uppvärmd och klar!

I’m ready to rock my life

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons