Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

STAY TRUE TO YOU

STTY

Att leva som man lär kan ibland vara svårt – vi hamnar ibland i umgängen som får oss att tro att något som är fel är rätt.

Jag själv har länge trott och agerat efter att leva som jag lär – att “ha rent mjöl i påsen” i finare skrift – Stay true to you.

För snart 4 år sedan blev jag introducerad till världen som bloggare – en värld jag aldrig testat men något jag föll för  -att få inspirera.

Jag fick samarbeten allteftersom min blogg drog till sig uppmärksamhet och efter ca 2 år började jag lägga mer tanke bakom allt jag gjorde – försökte att på ett bra sätt sprida mina ord för att få en större spridning – något jag några år senare skulle bli introducerad för den fula och skamfulla sidan…

Våren 2015 kom jag i kontakt med ett samarbete som ville att jag skulle få upp mina likes och följare på Instagram – jag hade då runt 1000 följare och mellan 20 – 100 likes / bild – inget jag tänkte på – de som inspireras av mig gillade och jag var nöjd.

“Hur gör man ? ” tänkte jag – började att skriva på engelska och att fundera på mina # något som skapade en större aktivitet.

Det räckte tydligen inte & man lade en köptjänst på mitt konto – jag kände mig inte alls trygg i detta då det för mig är falskt. Men jag i det stadiet jag var i, hur jag mådde mm gjorde att jag accepterade…. resulterade såklart i att mina anhängare ökade dramatiskt, likes ökade – mitt samvete dalade.

Jag tvingades att ljuga – för vänner, familj och andra inblandade och jag mådde så illa – hur skulle jag ta mig ur utan att svärta ner mig själv?

Tills dagen jag väntat på kom – en vän och samarbetspartner till mig – upptäckte detta och konfronterade mig – tacksam över hennes upptäckt och hennes ärlighet mot mig eftersom “Detta är inte vad du står för, Karro” – “Varför?” “Tänk på ditt varumärke”

Jag satte direkt igång att fundera HUR jag skulle göra – dra en vit lögn? En fullfjädrad lögn? Eller….. Respektera mitt varumärke och den jag är och just be me!

Så här står jag – naken – framför dig – och erkänner mitt fel – MITT fel för jag sa inte ifrån men tack vare min vän kan jag nu framför dig och världen erkänna och rena mitt samvete.

Samarbetet är avslutat – hädanefter enbart äkta bolag och individer runt mig.

Ett tips – var dig själv i alla lägen och låt aldrig någon att dra ner dig i något som inte känns rätt.

Har bytt min insta och du finner mig på be_you_novalli samt staytruetoyou_training hädanefter jag och mina anhängare och ingen annan =)

 

Jag hoppas på din förlåtelse och att vi alla kan göra fel ibland.

 

Stor kram

Karro

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons