Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

HÄR ÄR JAG…

BLOGG

 

Hej!

Hoppas att du har en grym torsdag vart du än befinner dig. Själv så händer så många härliga och inspirerande saker i mitt liv som berikar och ger mig inspiration till att skapa mer möjligheter och verktyg för andra kanske även till dig för att leva som du vill.

Något jag är väldigt tacksam är att fått äran att just få inspirera och skriva till dig – dig som läser Hälsa & Fitness. Tacksam för att min livsbok ledde till att min vän AK tog in mig att hålla en klass på World Class Hälsostudion – slussen, där en fin människa såg något i mig och trodde att jag kunde ha något som ger dig inspiration.

Så vem är då jag – Karolina Novalli – för dig kanske endast ett namn eller kanske har du sett mig någonstans så du har ett hum om vem jag är… kommer inte att dra hela min livshistoria här och nu men jag vill att du ska få ett litet grepp om vem jag är.

 

En liten faktaruta =)

Född: Den 2:a Juni 1980 i norra Argentina – Tucumán 

Familj: Mina 2 underbara barn Iza & Lio, min man Kalle samt min mamma, pappa, syster och stora släkten

Bor: I Stockholm 

Jobbar: Just nu sjukskriven pga stress men på väg tillbaka. 

Utbildad: Lic. Personlig Tränare

Bakgrund: Elitfotbollstjej som lirat boll från att jag var 6 år tills för 2 år sedan

Värderingar: Behandla alla som du vill bli behandlad själv – Var dig själv – 

Riktlinjer i livet: Applicera Law of attraction och du kommer att lyckas med allt du vill

 

Min historia är komplicerad – jag har genomgått en massa  som gjort att jag format mig att vara på ett speciellt sätt som jag sedan några månader tillbaka skakade om och började om på nytt – ett nytt kapitel i min livsbok som jag är så exalterad till att få äga.

Genom mina inlägg kommer att varva mental träning, träningsinspiration och verktyg till att rocka ditt liv =)

Jag hoppas att du vill vara med mig, kommentera, kritisera, diskutera och dela med dig av vad som får just dig att växa.

Stor Kram

Karro

12825142_10153824162035923_1172626844_n

 

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons