Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

VÄRDIG VÄRDINNA…

Brukar du hålla små tillställningar? Allt från små middagar till större kalas eller håller du dig ifrån det för att det är för mäktigt? Jag älskar att vara värdinna – att få samla vänner och bekanta på olika tillställningar, för att fira eller bara för att det är härligt att ha alla nära…

Min älskade sambo fyllde år den 14:e och jag ser det som en underbar anledning att samla vänner, fira och ha roligt.

Från att vara en som gör allt från grunden till att hitta grym hjälp

Jag har alltid gjort allt från grunden, själv vilket jag älskar men efter mitt tråkiga stressyndrom så har jag fått ändra om lite i mitt tänk.

Inför denna tillställning fick jag en grym hjälp och en tankeställare till varför jag aldrig gjort detta innan!

Genom Festglans fick jag möjlighet att ha allt från bord, stolar, bestick, glas, tallrikar, dekorationer med mera för att underlätta festfixandet! Från och med nu blir det härifrån jag hämtar alla dessa tillbehör när jag ska hålla större tillställningar 🙂

Ska du anordna något så boka dina festtillbehör hos Mårten på Festglans så är du kirrad och klar 🙂

Dukningen vart perfekt och vi hade en så oerhört mysig kväll med kräftskiva efter att vi på eftermiddagen överraskat min oerhört misstänksamme sambo med att samlas i Tessinparken för att spela Bubble Ball i samarbete med Aktivitetscenter. En aktivitet jag länge velat testa och det var lika roligt som det ser ut.

Tacksam för alla fina vänner som deltog i att denna dagen blev så grym som den blev & ett extra stort tack till Andreas på Aktivitetscenter & Mårten på Festglans för att sätta en unik prägel på denna tillställning.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons