Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Dagen igår gick i tankarna om att våga stå ut, stå på mig själv och att boosta andra som vågar… Entreprenörer som vågar ge sig ut på okänd mark både inom vår business men även vänner till mig som satsar fullt ut inom andra branscher sedan till individer som vågar säga ifrån, vågar säga till när man blir felbehandlad men även har styrkan att be om ursäkt när man agerat fel….

Hörde även igår att det igår var 100 dagar kvar på 2017, nu med andra ord 99 dagar kvar… planering om hur dessa dagar ska spenderas och vad som ska åstadkommas ligger i planen för slutet av denna vecka.

En 30 dagars utmaning kanske blir en 95 dagars utmaning

Jag hade tänkt att köra en 30 dagars utmaning från och med Måndag nästa vecka – 30 dagar utan socker men nu vart jag pepp på att köra året ut – är du med?

#yearoutwitoutSugar

Kan ju bli en rolig följetong – vi äter alla för mycket socker – även vi som vet vilken bov socker är.

Gårdagen spenderades genom att springa på lite olika möten – konsult möte på en tv kanal samt nya entreprenörsmöten med nya ansikten som vill göra en förändring 🙂

Söker du en ny utmaning?

Idag på våran Facebook sida kommer vi att leta efter nya individer som skulle vilja jobba med oss i vårt team – kanske är du en av dem?

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons