Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

A BEAUTIFUL PLANET

Vi vet alla om det, vi är alla medvetna, vi fasar alla för det självklara men vad gör vi för att motverka vår jords undergång? På riktigt? Jag är inte bättre själv, visst jag gör det självklara men blir det lite jobbigt så tar jag ofta det enkla före det komplicerade.

Min vecka med min son leder mot sitt slut – lila underbar som vanligt och lika ångestframkallande mot söndagskvällen. Helgen har varit fullbokad och spontan med aktiviteter som satt många tankar i rullning.

Lördagen åkte vi till “Marinens Dag” på amfibieregementet i Berga där man fick information om allt runt marinen samt möjlighet att uppleva delar av deras vardag. För Lio var det en dag som nog stannar med honom länge då möjligheten att åka stridsbåt blev verklighet.

För mig är det militära en dubbelsidig känsla – självklart behöver vi ett skydd & vara med i att bekämpa världsfred med mera men när diskussioner kom upp om att mitt älskade barn skulle delta i detta vart det något annat.

Skulle nog aldrig klara av att veta att min pojke befann sig på farliga och livshotande områden och situationer.

Men denna dag var han lycklig 🙂

Dagen avslutades med kalas för en nära vän som fyllde 35 – middag och bubbel ihop med Lio som charmade alla 🙂 älskar att se hur barnprogram han tittar på är så pedagogiska att han vet hur han ska applicera dem i verkligheten 🙂

Idag gick vi på “A beautiful planet” på Cosmonova och har du och familjen inte sett den – se den. Ett grymt samarbete mellan IMAX & NASA. Sätter många tankar i hur mycket mer vi kan göra för denna vackra plats vi lever på. 2 gånger säger dem att vi måste börja betrakta oss själva som besättning och inte passagerare- tänkvärt

Bus och lek på Naturhistoriska efter och sedan en däckad hjälte som somnade i soffan efter middag <3

Nu väntar en vecka utan hans kramar, pussar och konstanta bekräftelse på kärlek.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons