Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

EN SKITMORGON HELT ENKELT

Du vet dem där mornarna när allt bara går fel… Well välkommen till Fredagen den 25:e Augusti 2017 i Stockholm…

Jag har lääänge avfärdat eller hållit mig ifrån att gå till läkaren. Jag avskyr att gå dit och jag tänker oftast “det löser sig nog av sig själv”

Stressyndromet gav mig andningsproblem

Jag har ju skrivit om att jag länge var sjukskriven & att ett syndrom som höll sig kvar var att jag får tryck över bröstet vid negativ energi eller människor som stressar.

Våren har varit ganska negativt laddad och jag har lagt mycket tid på att hålla den utanför min sfär. När tryck över bröstet åter igen dök upp samt att jag vaknade mitt i natten av att min sambo väcker mig för att jag knappt får luft – kopplade jag till just all negativ energi.

Dock så har det hållit i sig och idag har jag svårt att andas i stort sett hela dagarna så min sambo sa åt mig att gå till läkaren.

Rutiner som bryts utan att meddelanden går ut

Min läkare befinner sig i sjöstaden – vi bor numera på Gärdet vilket gör hela processen liiite jobbigare men jag tog mig upp och åkte så jag skulle vara där till 9:15 då dem har drop in.

“Har du bokat en tid? Vi hat nämligen slutat med drop in”

Vända på klacken och åka hem igen…

Så denna morgon startade så långt ifrån vad jag ville då jag ska jobba hemma med mitt bolag & städa – gärna med ett positivt mindset!

Så nu blir det frukost – en timme omvandling med ett positivt flöde samt boka en tid.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons