Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Du vet när du planerar och det inte riktigt går som du tänkt dig… haha det hände mig! Gör som jag säger inte som jag gör är ju något jag kan ta in i något för mig att utveckla – jag har blivit så oerhört van vid att vara spontan att det visade sig vara supersvårt att skapa rutiner. Speciellt att få upp mig ur sängen tidigare än 07:30. 

 

Som du vet så är jag nu på en liten resa att ta mig tillbaka till den kroppen jag hade för cirka 2 år sedan och i och med att vi inte blir yngre så kräver det lite mer ansträngning nu än då. Jag trotsade mina rädslor för att köra kostprogram och drog igång i Lördags – dock som jag skrev i mitt inlägg i häromdagen angående att skapa rutiner så var tanken att jag skulle gå upp – köra styrka för att sedan ta min son till dagis – det har ju med handen på hjärtat inte fungerat. Så det vart omplanering.

 

När sonen sitter bak på cykeln och sjunger – Backarna dödar mammas ben – och medcyklisterna inte kan hålla sig för att bjuda på ett leende

 

Jag går upp med min son, myser, gosar, äter frukost sedan cyklar vi till hans dagis som jag idag mätte med Runkeeper och det är 14,5 km dit och hem och jag cyklar på cirka 1 timme och förbränner runt 450 kcal. Det är dödens backar från gärdet till Årsta kan jag säga. Min son tyckte att det var oerhört roligt att jag sa att backarna dödade mina ben och satt och sjöng till och från så att cyklister och människor vi cyklade förbi inte kunde låta bli att le.

Så en bra kondition och ben träning med cyklingen för att sedan köra styrka när jag kommer hem – idag var det 2 set av triset med biceps, triceps och axlar.

Älskar verkligen att jag har allt jag behöver på hemmaplan för att komma i form igen =) Idag ska jag ta mig förbi Budo Fitness för att köpa ett elastiskt band så att jag kan dra nytta av mina extra kilon i chins samt sätta upp min chins stång hemma.

Vikten av att bibehålla ditt kostschema så att du får i dig den mängd du behöver är oerhört stor – behöver du hjälp sätt alarm

 

Min kost har jag ju lite svårt att komma upp i rätt mängd med kcal – precis som jag misstänkte så tappar jag aptiten rejält och måste på denna avdelningen skärpa mig annars kommer jag inte bara att tappa vikten jag vill men jag kommer dessutom att tappa musklerna och dem ska vara kvar. Så från och med i dag blir det alarm på telefonen.

Igår såg mitt intag ut som följande:

Frukost: 1 liten portion av bananpannkaka med 1 msk keso och kanel runt 180 kcal

Lunch: 1 MRP (Måltidsersättning från Budo Fitness) 138 kcal 

Mellanmål: 2 nektariner

Middag: 120 g Ungsstekta hamburgare – hemmagjorda såklart =D, ruccola, tomat, rödlök och en stark salsa på koriander, tomat, rödlök, vitlök, chili, lime, solrosolja & vinäger – ca 200 kcal 

Som du märker – alldeles för lågt så idag blir det skärpning på mig och hur jag skapar den förändringen meddelar jag ikväll =)

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons