Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

HANS FÖRSTA SÄNG…

Det är Måndag kväll – jag har äntligen min son hemma hos mig – det är midsommarvecka och allt är bara magiskt. Så fort hans underbar leende möter mig på förskolan så fylls mitt hjärta av kärlek.

Jag sitter i skrivande stund på balkongen med en kopp kaffe, musik och reflekterar inför livet samt kommande timmars jobb. Jag bara älskar möjligheten att kunna interagera med människor som vill skapa en förändring i sina liv – en förändring som innebär tid och frihet vilket väldigt många där ute värderar och eftersöker.  Inte nog med att jag sitter på denna möjlighet – denna möjlighet kan jag jobba med när jag vill vilket för mig veckorna Lio är med oss faller de 5 timmar han är på förskolan och efter att vi busat, lekt, myst och somnat. Det vill säga -just nu =)

Vi har denna 3 små projekt vi kommer att fokusera på Lio och jag;

Hans nya och första säng

Att bygga en lekkoja under sängen 

Midsommarmys

Japp du läste rätt – min ängel har fram till dagens datum – nyss fyllda 5 år – sovit bredvid mig i min säng. Närheten, tryggheten och självklart mysigheten har varit prioriterad. Nu börjar han bli stor så en säng var dags plus att vi hittade en som vi kunde skapa en koja under. Diskussionerna om hur vi ska inreda denna koja är i full fart. Idag när vi kom hem så kom vi på den potentilla grymma idéen att bygga in hans modelljärnväg där under – vi får se om vi lyckas men kan ju bli riktigt coolt.

Nog fick jag krypa ner i sängen med honom för att gosa in i sömnen – högt uppskattat av oss båda tror jag <3

Innan jag hämtade upp min lilla skatt idag så vart det träning samt lite möten. Vi tog en PW runt halva Djurgårn samtidigt som vi diskuterade kommande strategier och upplägg i vår business som vi tillsammans driver.

Tillsammans är vi straka och vi kompletterar varandra riktigt bra – just den faktorn av förståelse för varandra samt viljan att se den andra lyckas, utvecklas och få göra allt dem vill är det som jag tror vi är starkast inom. Sedan att sätta upp mål och agera – så oerhört viktigt inom vår personliga utveckling samt att hålla våra löften mot varandra som par och som business partners.

Hur många gånger säger du att du ska starta något men du väntar eller skjuter det på framtiden ? Rätt ofta va? Statistiken är rätt klar på den fronten men frågan är varför vi låter våra mål, drömmar och ambitioner att ligga och damma? Sanningen är ju att ju längre du väntar ju troligare blir det att det aldrig blir av.

Skriv ner 3 drömmar eller mål du “lagt på hyllan” för framtiden och se vad du behöver för att åstadkomma dem. Tro mig – du kommer att undra varför du inte gjorde satsningen mot dem tidigare framförallt eftersom att många av dem garanterat inkluderar att du är i behov av mer tid – men tro mig det är inte för sent.

Ta möjligheten nu att göra 1 eller 3 eller fler saker som du länge drömt om och är det tid du behöver så kan jag definitivt hjälpa dig i den ekvationen =)

V Å G A

XOXO

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons