Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

ALDRIG NÅGONSIN 


Aldrig någonsin har jag stått och känt mig så stöttad, älskad och villkorslöst älskad som jag gör just idag. 

Stormar har jag fått ta mig igenom själv, personliga fall, förluster och besvikelser. Kampen mot mig själv, sorgen över fotbollen, sorgen över sveken runtom mig – detta har jag grävt ner i ett djupt svart hål och lagt locket på… och Nej det är I N T E så man ska göra. 

Jag har aldrig befunnit mig i en sits där jag känt stöd – jo nu ljuger jag min dotter har alltid varit där men som du förstår – henne kunde jag inte prata med om allt – idag, snart 15, vet hon mycket men ännu långt från allt.

Idag har jag en grym kvinna som hjälper mig att hantera allt jag genomgått – allt som sätter mig i svåra situationer mentalt och i tilliten till andra. 

Framförallt så har jag en underbar man som ser mig, hör mig och framförallt står bakom mig i A L L T. Han står upp för mig på ett så ridderligt sätt även om han aldrig genomgått det jag gjort som gör mig så extremt kall i många lägen. 

Han ger mig en trygghet jag kan falla tillbaka på alla dagar i veckan oavsett tid. Jag har en lång väg kvar i tilliten även till honom vilket gör extremt ont – men även där är han förstående. 

Jag önskar att det fanns ord som kunde få fram allt jag känner, älskade Oscar men då får jag nog skriva en roman <3 

Jag önskar jag kunde öppna upp mig för dig, oavsett vem du är och i vilken situation du är i och visa dig att det finns lättare vägar än att gång på gång dunka ditt vackra huvud i väggen. Att gång på gång kränka dig själv eller låta andra kränka dig. 

Du är värd så mycket mer! 

Du är värd allt! 

Gå inte ut och leta efter det – börja med dig själv. Ta ett beslut och agera så kommer allt att komma av sig själv.

Tro mig jag vann denna underbara man som gör min dag varje dag <3

Tack för att du är du, älskling 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons