Stay true to you
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Stay true to you

VUXNA SOM MOBBAR


Redan som ung stötte jag på personer som kallade mig för det ena med det tredje, personer som hittade på lögner om mig och som aktivt skapade turbulens för att sänka min självkänsla. 

Då var jag tonåring, då nådde dem mig, då gömde jag mig i anorexi, träning & var väldigt nära på att ge upp mitt liv.

Då var min räddning min pappa – som visade mig allt jag skapade – allt jag hade som inte dessa människor hade. Han gav mig verktyget att orka bygga upp mig själv, att skapa en mur av integritet och moral. En mur av integritet & moral jag aldrig kommer att lämna eller ge vika ifrån.

Idag är jag tre år från 40 & jag blir utsatt för detsamma men av vuxna människor. Skillnaden är att jag idag vet vad jag går för, vet vad jag står för och jag vet att individer som agerar på detta sätt är personer som har bekräftelsebehov, som har så låg självkänsla att dem måste trycka ner andra för att lyfta sig själva.

Jag är en person som ärligt talat inte bryr mig om hur andra vill agera även om det upprör mig att att människor hävdar sig själva genom att sänka andra.  Agerar du falskt mot mig så kommer jag att förklara att det inte är ett beteende jag accepterar.

Jag vet inte vad du anser? Tycker du att det är svårt? Kan du spela “Allan” runt människor och engagera dig för att upprätthålla en bild av något/någon du inte tror på? 

Fin linje skulle jag säga. 

Men när du genomgått saker som jag gjort, när du sett hur egot går före i alla lägen då finns det bara 2 val; 

1. Att “le och vinka” – spela med i spelet

Eller 

2. Att göra ett val mot förändring. 

Slutligen – vill du ha sanning, vill du få svart på vitt så är det källan du ska gå till. Är det flera parter involverade ställ dem emot varandra. Vill dem inte så har du ditt svar.

Sist men inte minst – låt inte ord lämna din mun du inte kan stå för och agera på ett sätt som gör att du kan gå rakryggad.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons